網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
你無撚野呀
我兜啲咩??
有撚幫過佢講野
見到條片都諗 唔係玩撚埋咁嘅野呀
精蟲上腦都唔撚睇佢啦 40歲呀嬸咁款
弱智都識玩ig約炮?勁wor

係好蠢同on9
你唔明咪講到你明,我不嬲對有閱讀障礙嘅人特別有耐性同包容,你話就算正常人都唔應該受到咁嘅對待,我咪借黑警做例子引申出一個道理,唔係智商正常就代表佢唔洗為佢地對其他人作出嘅傷害負責。幾時有講曬比人聽個意途係玩鳩個弱智?你小心啲比人告你誹謗,當事人其時對於個唐氏仔嘅情況並唔知悉,你憑咩用你而家睇完新聞嘅資訊量去判定當事人對唐氏仔嘅了解程度?而家要做sp先玩得sm?再講佢地無講,你問得,即係你唔知佢地有無做或有無傾向、意圖去做唐氏仔嘅sp la,即係有機會架喎,咁係咪即係legitimated? 佢地係咪人渣我唔知,我剩係知你用咁多時間去攻擊佢地,唔係心同感受就係企係藍果邊,因為如果只係基於正義感,你而家用緊嘅時間就係用黎關注國安法、黑警、被捕人士而唔係喺到關注埋依啲無關痛癢嘅小事認左佢啦唐氏毒撚
大家唔好睇小輕度弱智人士
佢地一樣有性需要 以前接觸佢地
佢地裝交友app上網識人
又會拍拖 有性行為
只不過佢地真係唔識有界線呢樣野
好多都俾人呃左
衰13你都可以咁同個官講
有案例,最近先判完,自己睇返判決書,只係拎唔返訟費
發覺兒登仔真係走火入魔為咗政治正確「班狗冇一次唔係講大話」,

成報報假
班狗教佢咁講
條仔比人偷龍轉鳳
連醫生幫手寫假證明都出埋
想呢兩條偽女權 偽黃豬閪收皮好撚耐
通常都有一啲項目係叻嘅
點肉酸都唔夠你肉酸啦,一句都駁唔到剩係識話人肉酸
連登仔連狗果份都做埋幫人分析
連登d弱智齊集哂呢個post

弱智ASSEMBLE
其實佢地真弱智
係咁舉例話識去atm拎錢 開房 性騷擾人
但你睇佢行為都知啦
輕度唔等於乜柒都唔識
佢地既理解力會俾一般人差
輕度弱智真係大撚晒
Too long didn’t read學埋晒email打成篇野上網
藍絲廢老搞搞震就私了人?唔順超咪叫佢唔好 一係報警囉
我都覺,傳短訊條友同出黎條友感覺差好遠
唔明又唔睇,知自己點解弱智未呀
好似av情節... 最後唔想比人告...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞