網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
自稱黃就已經砌撚硬
班狗等左呢個機會好耐
諗住搏上位賣相咋
弱智都識book房叫雞?
咪就係
佢弱智仔都係講事實姐

警察係引到佢講出嚟

依家關鍵係有冇打到
簡單問:你係咪弱智人士?
你答黎睇下
你睇片尾肥仔成碌木露哂底褲咩反應都冇都知有問題啦
完全冇mood玩落去,兩條垃圾仲話book左酒店哂左錢
唔會啦
有人買佢啲相就有飯食
女權流派咁多,佢兩個都算表表者
女權運動俾人笑咁耐,就係因為佢性質不一,無定論,令人無所適從

既然佢兩個咁樣可以代表女權主義
黑警都係正義化身

女權主義係需要合理正當性先可以令人接受,無第一步都唔洗諗下一步。

真係多得兩位小姐代表香港呀屌你老母

係有啲人包括個misspun
唔知佢真唔知定假唔知啦
想要覺得一智障就等如乜都唔識咁
都話輕度 見過彈結他都識啦唔通會冇性慾咩
好撚多傻閪毒撚比分化撚帶風向就信十足
你都弱撚智,唔討論兩個on9唔通會救到班手足咩

做哂任就夠啦 唔撚洗抖咩 24小時抗爭師?
智障都有分程度架低能
【名家搶先睇】普通襲擊要知驚(何安達)
https://hk.appledaily.com/finance/20180509/TBU4W4YYFW23KYA5IS4VLRF7BU/
//
《侵害人身罪條例》之下,關於「普通襲擊罪」的條文只有35字:「任何人因普通襲擊而被定罪,即屬犯可循簡易或公訴程序審訊的罪行,可處監禁1年。」

條文並無列明構成「普通襲擊」的具體行為,襲擊的定義廣泛,並不限於毆打或有身體接觸。總結案例,當事人是否主觀心理受驚是法官考慮的要素之一。
//
自己香港人
老豆果輩廣州人
所以你話佢係廣州人都冇錯
好幸福
上次 miss pun assault 人單嘢攪成點?
係囉
其實佢當時都應該下意識覺得對方怪怪地
先會咁問啦

睇片既人第一時間都係諗呢樣野
點會睇唔出
所以阿胡生好強調佢好驚
成日咁高調搏出位,總有一次撞板既,當上一堂囉
抵撚死
係囉
睇黎想用性騷擾黎打都無可能
反而係有預謀報復
肯定判好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞