網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
哦,誤會咗肥仔係book房同一個聯絡人添。
但就算唔係同一人,呢個世界有冇咁容易約到一個有唐氏綜合證嘅人去酒店開房做live啊?
個或然率同上tinder食咗個弱智女差唔多。
睇email嘅ig story佢真係毫無悔意
公開欺凌人本身已經好有問題 仲要欺凌一個弱智人士
日日話自己高學歷高材生接受高等教育去撚化班藍屍
到頭來做嘅野衰過啲小學生
輕度弱智識上網ga
支持! 可唔可以比我摸下
私了 但唔好開直播啦
直播好易柒左/有證據比人告
所以係處理得on9
唐氏綜合喎清,一個得幾歲智力嘅人又要夠鹹濕,又要識得約條女出嚟開房,仲要咁識食揀大波KOL,個人覺得佢都應該好返7788咁滯。
講真佢地覺得日日俾人性騷擾咪block咗啲人囉
而家主動出嚟酒店直播俾全世界睇佢sm個肥佬
動機點解釋?
只可以講而家嘅法律,即係啲黑警,好多都會唔撚理呢啲性騷擾嘅case,特別係網絡上
知唔知有好多呢啲網絡性騷擾嘅case,都會不了了之

所以絕對支持公開佢哋個樣,網絡欺凌佢哋一世
你永遠唔知道,受害者嘅心理陰影係有幾大
既然正確途徑處置唔到佢哋,咁就私了佢地
保安牌都考到啊 點止幾歲
輕度弱智無得好返
輕度姐 巴打
你個case會唔會係老師同社工嘅問題而唔係合理化佢哋嘅不作為。

唔好將欺凌弱智人士呢個行為冠上勇敢二字唔該,好嘔心。
根本解釋唔到
嚟嚟去去就係話人性騷擾佢
咁你唔一早報警同私人提告?
點解要約人出嚟玩?
仲要人係呢個時期幫你奶鞋底?

玩大咗喇,就話一口咬定人地唔係弱智
而家真係弱智喇,就拉返去性騷擾度講
死不悔改
仲有fans護航都無計
認真,你不如都驗下,有讀過下書或者有常識嘅都知道唐氏係基因問題,係染色體問題,冇得康復。
咁真係Miss潘食屎食著豆冇計

利申:幾欣賞佢中文dse 5**
之前個重點就係咁話唔係弱智唔係弱智
OK依家真係弱智喇 就話弱智唔係大晒
柒撚左就認啦 柒頭
你同人形豬比啲常識好唔撚好呀
人哋多條染色體呀
知唔知係乜嚟呀?讀乜撚嘢書㗎你哋?
豬西都有人買相就知呢個世界咩人都有
欣賞佢文筆好啦
唔好欣賞佢人格
支持連登仔被告網上性騷擾
本質唔係壞人嚟嘅,但入世未深+思想偏激走火入魔繼而誤入歧途,可惜⋯⋯
社工唔理 咪同家長講囉
自己細個唔識處理 大人冷處理 都唔代表兩個八婆做得啱 美化做勇敢
當然老師同社工都好有問題啦屌但係我係中學雞,邊識咁多野
但係呢一個亦係香港現實情況,網絡被性騷擾呢個問題係真係好常見,常見到,啲人係覺得唔理就得which is只係縱容左呢一班撚樣嘅行為

Btw佢係一個弱智人士(照黑警嘅說法),但係佢亦都係一個經常性騷擾女性,Send裸照,話要約女性出嚟開房既男人
好老實講,唔覺佢哋有欺凌,呢樣嘢你情我願,係佢話要上酒店,酒店係佢book,見到面又話驚咁你覺得長期被性騷擾嘅女性唔會驚?
希望認清一個事實,係呢個禮樂崩壞嘅社會之下,香港嘅執法機關(即係班黑警)係唔會處理呢班仆街 咁受害嘅女性可以點做?咁就唯有喺特別途徑做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞