網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
飲醉酒既人唔會話自己醉
性慾同智商根本無關,唔好話人,動物都會搵異性交配啦,係咪所有動物智商都人咁高?

睇連登先知咁多人對弱勢群體毫無認識
唔得律政司唔重口味
色字頭上一把刀
專斬弱智搣時潘
放心 上庭只會問有無做過
無你咁多時間解釋spin 第二樣
唔好睇完電視劇 當上庭可以街市咁講價
呢條女一向千錯萬錯都係人地既錯
上面D 傻鳩講撚到唐仔聖人 冇性慾唔打飛機咁
之前返PT遇到個唐仔 走入嚟舖頭用入面d 機播AV 趕走咗佢轉個頭又返番入嚟添呀 正常人敢唔敢咁做呀
係,我都見過呢啲小朋友,其實佢同普通人一樣,都有情慾,只不過佢唔會有嗰啲正常大人嘅觀念,有啲乜嘢唔可以講出嚟有啲乜嘢唔可以做,佢會唔清楚。
好睇過TVB
我覺得遇到變態佬都唔即刻block,係enjoy嘅表現
有個快捷嘅方法唔做係要搞咁多嘢。
Emilia:「突然諗起叔一燒同陳巧文」
https://lih.kg/2128627
只可以怪兩條女弱智過個弱智。
因為佢要出位 玩弄變態佬 同做attention seeker 簡單d咁講 係心理變態 正常女仔見到會即block啦 仲會慢慢玩完再扔上ig做判官咩
如果個個明星都好似佢地咁搞
佢地仲有時間做野咩?
想用撚藍絲黎spin,但片段入面問返肥仔有冇出過黎抗爭
一早知道人咩立場仲駛問咩

兩條垃圾都係大話精
呃人咁多錢,你估唔駛付出代價既?
唐氏樣就一定係唐氏咩
撚知咩
個個事後孔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞