網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
以我估計 應該坐唔成監 判下社會服務令咁啦

做百幾個鐘出嚟又有光環

恰尻弱智已經夠仆街 恰完再屈人哋係正常 嚟保護自己真係賤上加賤
唐仔係disable 唔跟37.5
如果佢地都要37.5
你會唔會請佢
都話咗啦 唔弱智都比佢地作到弱智
完美割蓆 中大電郵好撚醒
香港醫療制度有漏洞
其實仲盲撐果啲本身有冇睇過個對話係點

個所謂性騷擾唔係調戲既口吻
或者一句屌你臭雞俾我屌果種
好似前面有人講 根本似痴線佬示愛
不停求可唔可以摸 求下你一次就夠 對唔住

諗下呢啲野係由輕度弱智既人講既
其實有幾大惡意?

就算覺得佢有問題
都唔洗咁樣直播要人奶鞋底
好心弱智嘅 個老母就管好啲

你老母有無管你
性騷擾wo,智障性騷擾合法化?
見到連登 終於知道點解咁多人相信地平論
性騷擾彌天大罪到賦予權力比你公開凌辱?

同埋白卡佬喺普通法就係冇咁易入罪
成班人比藍屍張對話圖誤導以為係同一個人
咁可能個傻仔真心嬲呢,明明出黎諗住有得屌
點知出黎比人玩,仲玩到比人拍片上新聞
未知係智障前
盲粉:佢識點點點,一定唔係智障啦

知道係智障後
盲粉:智障大晒?可以性騷擾人?

屌你係人都知性騷擾唔撚岩啦
但係咪由果兩條女去決定點行私刑呀?
你選擇咗唔用最直接方法去block佢
反而係約佢出嚟開房
仲要上房前開晒直播同指令佢奶鞋底同除衫褲
仆街而家咩時期呀?奶鞋底?
你老母有無教你咩叫衛生呀?
你開得直播都知你咩動機啦

俾人告係抵撚死,唔好乜撚柒都拉去黑警濫捕度講,黃絲係咪殺人都無罪?
法律無禁止咁做,你可以話佢不道德但無犯法
白卡佬係難入罪d
另一樣係智障人士
係,佢係成年人
但佢智商低啲嘅成年人

輕度智障,你當佢智商10歲
10歲小朋友,係咪一定唔識book 酒店、櫃員機、講咸濕嘢?
唔一定嘅
算啦好無呀

真 點睇馬蒂露比人打同叔一燒?
9up唔洗本你老母都做雞湊大你啦
好似工埸咁
中大email心諗終於少個人爭飯食
又多d人買佢相
咁如果立場都報道證實條友真係弱智
以你嘅邏輯係咪證明可以對警察重拾信心?
一單還一單 呢兩條臭閪抵撚死嘅 快啲坐唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞