網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
無用
因為佢係精神上無行為能力人士
pun請定清洪/洗定屎忽都得
有冇人數到有幾多句唔係弱智
半年啦
篤灰 昆思覺失調中年漢買LV買到破產 之後公審弱智
本質好都變壞啦
賣相請得起清洪?
賣身都唔得啦
私了唔好直播啦
真係on撚79
林作從出江湖大洗底啦
佢本身賣相實多人騷擾, 原本佢好地地只係放下飛機, 點知今次又應約呢
呢個正正就係香港社會嘅問題
老師唔理 社工唔理 學校話自己處理
你覺得家長仲有得say?
如果件事係咁簡單就可以解決,我諗校園欺凌呢個問題都唔會再存在每年應該少咗好多學生跳樓自殺
講真啊
係呢個禮樂崩壞嘅社會之下,唔好奢求係正確途徑會有懲治壞人
我都做弱智仔算啦咁
唔正確途徑就咪擺上網啦
搏收視咁
抵啦 兩件社會垃圾
弱智性騷擾人,拉佢性騷擾
條女打人,咪拉佢打人
警察本就應該公事公辦,但可惜佢哋私事公辦,公事又辦

世界大亂,黑白不分,藍黃本是智慧,智慧包含對良知嘅認知

兩條女打人又想合理化自己作為,放上網公審人,到頭來俾人公審返又唔gur

咁可以點?

仲講到自己好想坐監去避世,請問係乜料?
關國安法咩事?
佢兩個自己一朝得志 平時撚開唔同嘅藍屍 今次撚著個弱能人士仲要直播俾全世界睇
成件事就係佢地平時撚人撚上癮 今次終於玩出禍
講真佢所謂嘅性騷擾係不停喺ig求pun可唔可以俾佢摸下 摸一次 想摸下
pun洗唔洗叫人奶鞋底呀
淨係直播撚鳩個弱能 啲官深黃都好難唔入佢罪啦下話 呢啲係majority嘅right or wrong 唔再係政見問題定國安法
讀law喎
笑死唔笑死
咁你就唔好扯埋國安法嚟講啦
陣間啲人以為我地係黃就盲撐呀
好心就咪撚盲撐果兩隻電子雞啦
傳媒叫網紅真係俾足面你地
知唔知因爲呢兩件垃圾搞到幾撚多𡃁妹仔以為個世界搵食好容易,拋個身出嚟賣相賣片就有首期
下下用身體自主去擋,錯撚晒價值觀
你要影咪影嚟自己收藏囉,賣乜鳩?

今次單野擺明佢地衰on9
大把人等緊睇佢地入冊
唔好講差佬濫捕呀,無撚拉錯你地架柒頭
成個連登有幾多人物化佢兩個?佢ig有幾多人性騷擾佢兩個?

想私了點解會搵個疑似弱智嘅人去私了?因為佢比女性更弱勢囉,好恰囉

要教訓點解唔係約正常人去教訓,不論係要佢定私了

不停想證明俾人知人哋唔係弱智,自己唔知人哋係弱智,定自己扮唔知人哋弱智?咪玩啦

本來係victim,我同意
然後面對比自己弱勢嘅人,就用一樣方式「還其人之身」
之後再用受害者姿態去victimize自己

Email同miss pun係有足夠智商去理解自己行為同social norms,而個弱智有無足夠智商去理解?依樣嘢只有專家先肯定到。

但佢哋個用藍黃去合理化自己行為,的確令人反感,仲要話自己好想坐監,自比坐監嘅手足?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞