網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
唔洗落口供啦

佢兩個都自己請埋攝影師拍埋個過情放上網
自願都死,佢衰在網上直播,都可以告佢破壞公眾體統罪,有個印傭直播同少主沖涼,都判左幾個月
Fb直播3少主沖涼 印傭被捕
女印尼傭工疑在上周五為三個少主洗澡時,同時間在其Facebook帳戶上直播替少主洗澡的片段,期間男孩露出下體小便亦被拍下,另外女少主的全身亦被拍下。有外傭僱主組織直斥外傭的行為不當,並無妥善保障少主私隱,有法律界人士指,女傭在網上發布的片段,拍到幼童生殖器官,已構成發布兒童色情物品罪。涉案廿八歲印傭昨晚於北角城市花園因涉嫌「發布兒童色情物品」被捕。
抵撚死見肥婆不斷係ig尋安慰真係好撚好笑
我問緊係 「開房叫雞」、「性騷擾」 呢類較複雜既行為,一個智力有問題既做唔做到
接觸得真係少 從來都係聽到變態既呃智力有問題上房非禮強姦

你話佢會打飛機、扑野 我唔會唔信始終人既本能野係天生就會識
果隻叫做borderline MR
都可以拎傷殘金 拎白卡
Gg
真心
低收入住公屋嘅傻西真係有樣睇
國安法捉人成班連登仔第一件事就係討論電子雞
好難,香港法例上係會保護呢啲弱勢人士,就算個男人係自願都好,法官都會重判,因為覺得miss pun 利用弱智人士嚟達到佢嘅目的
唔撚係全部智障都係嚴重到IQ得10
borderline 都可以叫MR
好搞唔搞搞著個唐氏無敵星星
奶鞋底
鞭打
除淨條底
呢三樣野都唔知上庭點解釋
片都有埋
睇落都好大機會要坐

唔係話黃就大晒
私德差成咁
之前仲要出賣過手足
女權之所以咁臭
有部分原因係呢班女
無得話自願個官就唔判
法律係清楚寫明咩唔做得

你自願比佢殺, 佢殺咗你都係告謀殺
__唔係平時最鍾意兇弱智人士?
email應該冇諗到負碌咗咁耐竟然衰喺自己朋友手上
仲要係衰d同抗爭無關嘅無謂嘢到

btw不推文啦 推國安
條女未夠十六肯自願同仔扑
條仔都係衰十一
都唔知你起哂鋼做咩?
真係唔識
而家咪問緊識既人講多d唐氏綜合症患者既野囉
佢地平時最鍾意兇同恰智力有問題既人
萬一有啲弱智既玩sm咁咪拉得
電子雞要88了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞