網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
我都低估左佢地. sorry
就依單嘢已經覺得連登真係越黎越低汁

講單嘢出黎好似唔識獨立分析件事咁,連討論條友係咪精神病患者d 論點同理據都離曬地

真係想知想了解告唔告得入啊其實可以自己上網 search下d 精神病患嘅相關保障法例....再做討論囉...

講野可能有d一舊舊...但係我大概意思打個比喻...就係以前d人會為左打機去學日文寫code做埋漢化同攻略出黎。 依家d 人全部變曬好似沒攻略就唔識打機咁....
唔好咁低層次, 冇犯法就冇錯咩? 咁黑警都冇犯法啦

連個疑似唐氏仔係咪真係藍絲都證實唔到, 就算係藍絲但弱智又係咪要當正常人咁批判又係另一個問題
同意 成報盡左力屌 但都無人留意 仲被班無知井蛙屈
依兩隻臭雞抵撚死啦拉上支那啦
講呢句嘅人都真係應該去驗下自己有冇唐氏
有D人唔會落
仲識食飯添。
成班連登狗公係條好契家佬?點解擺撚明條女錯都死攬?
弱唔弱智其實唔係最大關係
重點係女權分子性侵犯男人
應該只有分輕重
唔會有智力正常
咁放上網對佢公審味好囉 要受到應有嘅懲罰
唔通你仲想指望警察幫你伸張正義?
醉酒佬: 我冇醉。
除非miss pun有更多cap圖,如果唔係證供睇落條肥仔最多煩少少不斷斷逗miss pun講下咸濕野
miss pun唔block佢不特止仲要應約
出到黎條仔又咩都唔做,反而係最被動既人
miss pun呢獲真係水洗都唔清
就算最黃既官都會判得好重,一個唔好彩遇住個紅官既話
輕度等於智力11 12歲左右
佢地係特殊學校有訓練俾佢地架
重複性嘅生活訓練等佢地可以解決自理能力
唔好當d特殊學校係俾佢地過日晨就算
同埋每個特殊人士都有唔同嘅特質 佢地有唔同嘅專長
岩呀 出街好多弱智你地唔知啫
人地講咩你都唔信架啦
睇直播睇幾秒已經覺得個男既弱弱地智
d對答 反應
好心唔好為左護航
呢d人係黃絲真係好? 係抗爭上有咩做過?
露對波出黎貼住 抗爭lin貼?
搵私家查啦
一乾二淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞