網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
咁樣送頭
仲話講咩黃藍,割唔割既連登仔真係死撚左佢算數,連做人基本原則都無
好衰,人地樣生得衰+廣州人有鄉音+ 性騷擾上腦提出會配合拍AV,就屈人弱智 😩

咁樣玩「SM」、「以其人之道還治其人之身」有無道德問題係一回事,但屈個正常人弱智? Inbox性騷擾表達正常、自己約去酒店要求拍AV、自己去ATM攞錢book房,自己去酒店,自己走,弱智?講真,我本來都無預計過事情會發展到咁,只係想約兩件滋擾我地嘅藍絲同時見面,拍下片睇下佢兩個點互動咁,但我嗰件遲到,之後Miss Pun處理「假弱智」嘅手法係我意料之外。我當時嘅反應有無錯,我都自己喺臭格反思咗30個鐘,亦要承擔相應後果,不論法律定輿論。但搞清一樣嘢先,佢真係唔係弱智。

我好愧疚,死好命咗咁耐,居然因為一單咁無聊嘅嘢就被捕,唔敢話對唔住同路人,都至少對唔住自己同身邊嘅人。但搞清楚先,佢只係生得樣衰,真係唔係弱智。

作為一個關注性暴力嘅人士,我反思我自己,有無俾對性騷擾者嘅憎恨、長年以來受到嘅滋擾,模糊咗應有嘅同理心、敏感度而做咗個不負責任嘅旁觀者、需負責任嘅半個參與者。我反思咗30個鐘,面對呢個即時情況,我當時嘅反應有無錯。但搞清楚先,佢真係唔係弱智。

我對自己失望,因為喺被困嘅時候頭腦唔夠清晰,記得「我無嘢講」,但唔記得「律師未黎之前我唔會簽任何嘢」,比佢哋逼一逼就簽咗張紙,係唔比我地電話聯絡外界嘅紙。但搞清楚先,佢真係唔係弱智。

另外,本人電話喺香港警察手中,裏面有大量裸照,多年來一張都無流出過,如果日後我有任何大尺度裸照流出,一定係香港警察做嘅。

但搞清楚先,今鋪我可能係弱智,男事主真係唔係。

我失咗手,對唔住咁多位,對唔住關心我嘅人,對唔住我自己,但真係無對唔住弱智人士。

email係咁重複話佢真係唔係弱智
似比人裝彈弓
我都想做唐仔
你都弱撚智
弱智都識玩電子雞, 叻仔
唔好睇少d唐仔。我附近有d社區中心,好多唐仔都超咸濕,hi身hi勢,仲要染mk頭 食煙,同正常人其實一模一樣
智力正常都唔應該咁對人啦 你都on9
兩個豬閪洗定八月十五啦
禁錮 使用爆力 其中一條都2-3年走唔到
有生之年睇到呢啲垃圾收皮真係大快人心
係囉 咁點撚知佢唔正常
如果係弱智 呢單野就算潘姐係黃
都不能接受
咁所以咪唐仔囉 你估佢哋自己控制到咩
佢話條片話自己正常嘛
幫夠兩條臭閪未?
Email 一早割左 應該無咩事
你成個腦都係屌閪所以先會覺得人地以事論事就係另有所圖姐,希望控方發現唔到你,唔係證明到弱智都真係會無時無刻諗屌閪
弱智識book酒店房
一定有事 協助 教唆 禁錮 使用暴力
2-3年走唔到
入得去宿舍嘅人大多都係中嚴嘅程度特殊入士
佢地有需要時一係就就地解決 醒小小嘅就入房
更何況條友只得輕度 加上唐氏呢d特殊人士係諗唔到太複雜嘅事 唔好當佢正常人咁睇啦 佢地就算點去做訓練 都無可能達至正常人嘅level
光復香港 時代革命
咁你呢啲確實係想屌豬閪 扮乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞