網紅「搣時潘」疑虐胖漢證實為34歲唐氏綜合症患者 事主向警透露遭鞭打時感好驚

1228 回覆
1928 Like 53 Dislike
你咪失智啦
條咸濕仔無表明過立場ga
又屈9佢藍
議員條女加議助,好心佢做嘢就要用吓腦,唔係話抗爭者係要聖人,但今次「話」打藍屍狗,俾佢真係冇打錯,咁又真係幫到大家啲乜?

總之雖則話圍內唔講,藍屍一樣會去放大件事,但真心依件柒到爆嘅直播自己玩SM,我到今日都唔明點解關黃藍事,條女直接殺咗佢我都冇咁嬲
佢有病之後先咁冇病個樣好正常
殘體發現
唔好下下以黃藍角度思考問我

純粹有個女人普通襲擊加非法禁錮一名唐氏綜合證患者
底褲就黃
做左幾多on9野
黃圈唔撚使佢宣傳
佢係廣州黃絲
之前成日講黃藍是政見 黑白是良知
而家套係自己身上 又係政見行先
Miss Pun、Emilia Wong:

唔該你地收手啦,唔好再同抗爭運動拉上關係,唔好再影衰女性抗爭者,唔好再協助藍營去醜化抗爭運動。

好多女手足為左抗爭運動,導致身心受創,搞到要坐監,付出左青春前途,仲要為經濟擔心。

相反,你地透過抗爭運動知名度大增,賣咸相賣到風生水起,有錢去 book酒店,化妝化到靚一靚,搵攝影師去影咸相。宜家仲約埋男人玩SM直播,成功做左社會焦點,可以話有名有利,出哂風頭。

你地既咸相、影片已經廣傳天下,街知巷聞。你地已經成為黃色陣營既污點和毒瘤,成日比藍絲用黎去抹黑黃絲。

好多藍絲叫你地兩個做「黃絲臭雞」、「黃絲抗爭天使」,藍絲想利用你地去抹黑女性抗爭者,將女性抗爭者醜化成「臭雞」、「淫娃」、「蕩婦」。

你地思想好開放,可能一D都唔會介意,但係咁樣對於其他女性抗爭者好唔公平,佢地都係平常既良家婦女,唔應該受到衣類型既侮辱。

如果你地真係想運動好既話,真係唔好再參與政治。你地有你地賣咸相,做你地既性愛KOL,賺到錢既話就低調捐比612基金,唔好表達自己既政治立場。

黃營根本唔需要你地幫手做文宣或者抗爭,你地既聲譽和形象已經好差,你地既參與只會令到黃營尷尬,令到我地比對家唱衰抹黑。
條女本身就係私怨撚,轉賣GEAR單嘢真心係唔可以爆料
舉個唔好嘅例子,黑吃黑搶咗對家嘅貨,之後對家爆哂人哋個名同資料,再報埋狗好唔好
咁咪成為全體公敵,事有分大小輕重先後,同懷疑遊行有人係狗拉低對方口罩係一樣
講真,如果論黃不割,就算手足真係賣GEAR,數量唔多就算啦,可能換裝,可能冇錢食飯
佢不舍咁追Miss,應該識得生仔呱!
唔管佢智商有冇問題
引出另一個問題,弱弱一問:
弱智生唔生到仔先?
唔好玩啦, 係咪真係咁多人分唔到係咪弱智定正常...
呢d所謂正常嘅人係咪先係弱智呢? 擺到明有2條傻閪high大咗, 辯解都仲要強調佢唔係弱智, 射個波落個弱智度, 將呢d行為同黃拉上關係, 用黃做免死金牌可恥啦! 居然仲有人開遮你話弱智唔弱智吖?
拎黃嚟做免死金牌 仲要有人撐呢d垃圾
重點係 那怕佢唔係弱智
非法禁錮 逼人奶鞋 玩SM 都係衰撚左
只不過係唐氏你再衰多兩錢重

臭雞段文仲要死撐無用既point
條女堅係on9無辦法.....
On9 上面仲有人護住個智障咸濕唐氏仔
擺明夾埋做miss pun la
天有眼,班撚屌仲死係到嘈條友唔係弱智
坐完監出嚟先再結婚囉冇所謂嘅
佢俾人放飛機嘅時候
好似有屌過條女做黃絲臭雞
希望滅時潘入監果日大家會去聲援佢
信蘋果呢?
果個第二個人黎
弱智唔係book兩次房果個
邊個幫我拉2件臭閪入監我咪信邊個,就係咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞