[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
我就唔信會一直都扮女人扮得咁出神入化 咁撚入戲 前言後語match晒比人起就想扮假鳩?

你自己睇下篇PTGF文揀客果度
再睇下我幾日前開POST話我係女人一定做PTGF個POST
就已經睇到乜事啦
[url]
https://lihkg.com/thread/204230/page/1
[/url]

米六高妹不過借比朋友BOOKMARK睇POST用

點知就比你地班傻鳩拎人算命資料起底
留名跟進
我不過借PTGF事件開POST引人屌PTGF屌港女
點知你班連登仔就亂鳩咁起人底
https://lihkg.com/thread/204230/page/1

話唔信果D咁啱幾日前我開POST又會同PTGF入面揀客個POINT一撚樣?
我FF自己係女人 你就起借我AC BOOKMARK睇POST間中留言個FD
咪痴線害人啦屌
俾我幫佢男友埋單算啦
利申 gay
諗住作篇高質文引你班連登仔屌出下氣
點知就亂鳩起人底
我再重申篇文係我寫 米六高妹AC係我平時扮女人用
上面資料係另一個朋友算命留低用
平時佢只係用黎BOOKMARK方便睇POST

你地唔鍾意睇我作呢啲假膠文都好
唔該唔好搞我朋友
唔信可以睇我幾日前既FF自己係女人一定會做PTGF POST
根本米六高妹篇文全部都係果個FF POST幻想延伸

以前做雞租間房比雞蟲揀 今日做雞開ig揀雞蟲

犀鳩利 開十幾廿個post 扮女人
扮有男朋友 扮有垃圾價值觀
仲假設埋自己 男友 家人既資料
最後係ptgf 事件呢一日開埋個自白post
引晒班巴打絲打一齊黎屌鳩你
之後呢個post 就出現
更有人聲稱認識你所描述既一切
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

老老實實 搞咁多野就係因為一個特然間出現既話題 我就唔撚信 仲要自爆分身 如果係假既 根本唔雖要爆分身 因為做到咁去撚人既人根本唔care 有人受害 或者有人受害先再爆分身個威力更加大 依家爆分身簡直白做一場 傻鳩先信佢係假
睇你個撚樣咁撚驚都擺撚到明D料係真架啦
仲要人起底起到100%真先好貼出黎
又要威又要帶頭盔
此地無銀呀
好急住出黎澄清,好奇怪
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

老老實實 搞咁多野就係因為一個特然間出現既話題 我就唔撚信 仲要自爆分身 如果係假既 根本唔雖要爆分身 因為做到咁去撚人既人根本唔care 有人受害 或者有人受害先再爆分身個威力更加大 依家爆分身簡直白做一場 傻鳩先信佢係假

我要講上面講哂

因為個受害人係借我AC BOOKMARK睇POST既朋友囉
點知佢係會算命POST留個人資料

你自己對比返我幾日前FF 自己做PTGF既POST
同果篇嬲屌文
就知入面內容全部都係我FF POST延伸
係見今日爆PTGF出黎先諗住作篇高質假膠文引連登仔屌PTGF同港女
點知你地亂咁起人底
咁而家咁多ptgf
都係咁橋先睇相之後再決定應唔應約
咁你"朋友"同上又唔出奇喎

ptgf 風波呢件事出左黎
就一定大把巴打一邊鬧一邊食花生
洗唔洗你出動呀

大把post 講而家ptgf 又高價又要揀客啦
淨係針一個 point 黎講 爭住黎認
屌你啦
唔好講咁多廢撚話啦 起左出黎咪知真唔真囉
點知就亂鳩起人底

唔該唔好搞我朋友
唔信可以睇我幾日前既FF自己係女人一定會做PTGF POST

咁大獲
唔知上面班友信唔信⋯起底起到風生水起咁
你最好俾d有力證據
唔係一陣開始多人上就一發不可收拾

我點比有力證據
我成日FF 扮女人已經唔係第一日
米六高妹AC同我呢個AC又登過
你地要亂起人底我有咩辦法

我只係想講 呢篇擺到明嬲屌既文章
係因為PTGF爆相事件
我先作篇文出黎引人屌PTGF
我無諗過我FD係米六高妹AC留過個人資料算命
點都起咗先架啦
咁玩你自己同你個fd 交代啦
點知就亂鳩起人底

唔該唔好搞我朋友

咁大獲
你最好俾d有力證據

你唔係信佢下話
乜春野個ac係佢,朋友借佢個ac黎算命,我地再拎佢d算命資料黎起底
咪玩啦
米六高妹呢個ac係算命post淨係留左自己叫呀ting同生日日期
你覺得我地憑一個post,佢個名,就起到咁多資料?
擺明係搵埋個ac平時留過咩言,再由d留言到搵翻上去
一個平時唔係當事人用開既ac,會留咁多真野?
仲要係由高登到prove到係真

米六高妹你男朋友以前高登名係咪叫 空氣 呀?
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

我要講上面講哂

同果篇嬲屌文
係見今日爆PTGF出黎先諗住作篇高質假膠文引連登仔屌PTGF同港女
點知你地亂咁起人底

咩叫亂起人底?你唔出個post 講on9野咪唔會比人起底 始作俑者係你自己 就算真係你朋友唔係你 你朋友比人起底都係因為你
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

我要講上面講哂

同果篇嬲屌文
點知你地亂咁起人底

咩叫亂起人底?你唔出個post 講on9野咪唔會比人起底 始作俑者係你自己 就算真係你朋友唔係你 你朋友比人起底都係因為你

係啦
自己有ac
第二個女性朋友又會借個ac俾你嘅
點知就亂鳩起人底

唔該唔好搞我朋友

咁大獲
你最好俾d有力證據

你唔係信佢下話
乜春野個ac係佢,朋友借佢個ac黎算命,我地再拎佢d算命資料黎起底
咪玩啦
米六高妹呢個ac係算命post淨係留左自己叫呀ting同生日日期
你覺得我地憑一個post,佢個名,就起到咁多資料?
擺明係搵埋個ac平時留過咩言,再由d留言到搵翻上去
一個平時唔係當事人用開既ac,會留咁多真野?
仲要係由高登到prove到係真

米六高妹你男朋友以前高登名係咪叫 空氣 呀?

真心:起底救男友
假膠:起底作懲罰

結論:照起

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞