[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
其實果篇文...佢打到比人鎖住黎屌果到
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

我成日扮女仔都FF比人SM架啦
之前個SM FF POST我呢個AC 男同學鬧我姣同米六高妹都有留言
不嬲雙AC一齊玩

https://lihkg.com/thread/192914/page/1?post=3d52f4fdbd6b1c56595a6cfdf285c79c16d925fa

你話我變態又好咩都好
總之唔該唔好將我D變態言論話係個女仔講既就夠

唔理喇 你唔開膠post 咪冇人會誤會你朋友囉 責任最大係你
我理得你朋友比人話d 咩 除非你自己爆返自己身份 可能都有人幫你朋友解釋返既

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2[/quote]
10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

之前個SM FF POST我呢個AC 男同學鬧我姣同米六高妹都有留言
不嬲雙AC一齊玩

https://lihkg.com/thread/192914/page/1?post=3d52f4fdbd6b1c56595a6cfdf285c79c16d925fa

你話我變態又好咩都好

我又點知D變態言論唔係個女仔講姐

你要玩惡魔的證明
我無可能比到你 你只可以睇時間
前後2分鐘間隔兩個發言
希望佢男友快啲見到個post飛撚咗隻臭g
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

不嬲雙AC一齊玩

你話我變態又好咩都好

個post個女仔都講到要米8up
佢條仔又183
明顯係條女講wo

佢唔諗住一換一
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
6. 叫ting
7. 讀樹仁
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

12. 條仔興趣係打機
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)[/quote]
乜撚野兩個AC都同一條女
兩個AC都係我
米六高妹只係借比CD ROM FD BOOKMARK方便睇POST屌你老母
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

不嬲雙AC一齊玩

你話我變態又好咩都好

你要玩惡魔的證明
我無可能比到你 你只可以睇時間
前後2分鐘間隔兩個發言

而家可以你呢個ac同米六ac
都係樹u女黎wo

佢唔諗住一換一
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
6. 叫ting
7. 讀樹仁

12. 條仔興趣係打機
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)

乜撚野兩個AC都同一條女
兩個AC都係我
米六高妹只係借比CD ROM FD BOOKMARK方便睇POST屌你老母[/quote]
竟然有女借ac同佢d資料放上網
仲要下下扮姣西
你係唔係扑撚左佢
總之去到呢度 我要講既講哂
講到明係假既都要起 我無能為力
如果你講嘅係真嘅
起完 你自己同人男朋友解釋啦

依到講晒喇
番去同條女慢慢講啦

咁你靜啦
你要揹鑊既就自爆自己
無膊頭既苦主就係你朋友
唔好唔記得係你一手造成

依到講晒喇
番去同條女慢慢講啦

寫定封求情信比條女
如果你講嘅係真嘅

點同人解釋自己拎左佢條女ac扮姣西又扮ptgf
咁都唔介意真係
如果你講嘅係真嘅

點同人解釋自己拎左佢條女ac扮姣西又扮ptgf
咁都唔介意真係

都好過條女真係做雞先
懷疑日和想逼人分手
自己上位屌女

佢唔諗住一換一
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
6. 叫ting
7. 讀樹仁
12. 條仔興趣係打機

進學明道 禮賢會嘅中學
如果真係有個女仔朋友比人誤會到咁既地步 果個玩膠既朋友都唔肯負返責任自爆身份黎制止
你一d 都唔珍重呢位朋友 求鳩其叫人唔好起就算 咁叫負左責任呀?
明知自己唔自爆 我地唔會信 依家仲講咁多托柒咩
而果位朋友比人認定佢做雞 一定同你斷絕來往 朋友都冇得做 恨不得斬撚死你添
既然唔肯自爆身份 你不如省返淡氣繼續開下膠post 算喇 冇咩必要繼續兜
但係若然你朋友就係你 咁所有野都解得通 因為你朋友就係你 你自自然然就只有一條路去行 就係死話果個係你朋友
因為你知根本冇一個咁既朋友係度 個朋友就係你 所以唔會有我頭先既斷絕來往既事發生
只要你不斷解釋話我地起錯人底 博我地收手唔好起左你個底出黎
懷疑日和想逼人分手
自己上位屌女

因呢件事分手都唔會俾條傻仔屌啦
又毒又樣衰
分手原因仲要因為佢
仲唔憎死佢 點會俾佢屌

又毒又樣衰都有女女ac玩 條女仲要唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞