[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
推推!!!
公道d講句,如果佢係真,之後頂唔順自殺,我真係唔知你地點。

好撚驚呀 自殺完快啲嚟搵我
學人玩假膠

收皮啦屌你老母

假膠唔係問題,問題係佢唔識得幾時收手,仲覺得好好玩
公道d講句,如果佢係真,之後頂唔順自殺,我真係唔知你地點。

好撚驚呀 自殺完快啲嚟搵我

排隊啦清 要搵都搵假日和先啦
20歲就催男朋友結婚會唔會好過份

https://lihkg.com/thread/64690

做雞仲想
20歲就催男朋友結婚會唔會好過份

https://lihkg.com/thread/64690

做雞仲想學人早結婚
佢老母生左隻雞出黎
諗住作篇高質文引你班連登仔屌出下氣
點知就亂鳩起人底
我再重申篇文係我寫 米六高妹AC係我平時扮女人用
上面資料係另一個朋友算命留低用
平時佢只係用黎BOOKMARK方便睇POST

你地唔鍾意睇我作呢啲假膠文都好
唔該唔好搞我朋友
唔信可以睇我幾日前既FF自己係女人一定會做PTGF POST
根本米六高妹篇文全部都係果個FF POST幻想延伸

以前做雞租間房比雞蟲揀 今日做雞開ig揀雞蟲

https://lihkg.com/thread/204230/page/1

冇架喇 連登好多on9仔 阻止唔到架喇
好彩有日和借ac比個女仔講出心路歷程咋
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲

歡迎補充

果然有其母必有其女
可能佢老母都係做雞
輕輕一pish
cls
理得你

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)
[/quote]
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

果然有其母必有其女
可能佢老母都係做雞

嗱嗱嗱 講翻條女啦
禍不及家人
唔好推啦
抵撚死啦 成日出假膠文
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲,佢男朋友22歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢男朋友183cm

起撚佢底 上次串我矮
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全

依度睇到嬲,做雞揀客,所有野都係狗公做成

至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價
包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感

我睇到呢度仲嬲
一個大話點會變成真實
咁啲神棍呃人全部無罪啦

仲有嗰啲做唔到ig女神係咩代價

做唔倒ig女神呢個位一睇就知貪慕虛榮
唔推唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞