[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
你自己玩膠玩出火 宜家瀨落我地到?

我無賴 只係希望澄清
純粹唔想件事以最壞結尾
連登又浪費時間起錯人
個女仔又比人亂起底
如果真係假膠都抵死 最撚憎d 人開post 玩野
今次就算真係起左你朋友底 你自己都責任重大 玩膠呀拿 傻鳩
好啦
唔搞你個fd啦
你係覺得對你個fd唔住嘅
你自貼一換一算啦
假膠玩出火 我想睇你仆街多啲

我仆街無所謂
你搞到人地比人當PTGF有咩意義

係你搞到喎日和ching

大佬我都不過想娛樂下連登姐
幾時有諗過搞人
我上連登幾時有搞過人

你玩膠之前冇諗過拖到朋友落水?識著你呢挺人真係慘到仆街

我點知佢會上連登留個人資料
常識黎架嘛
點都好係我錯
我要負既責任就係交代哂成件事
我比到既資料都比哂 只係希望盡返個責任
其實我諗而家基本上個個都信

咁假膠兄你講聲sorry算啦
始終浪費左唔少會員時間⋯
仲拗有咩用?

第三個acc?
自爆身份換你朋友唔被起底 點樣 deal 唔deal
其實起錯又點?你唔開個post根本冇人想起你 定根本係你嚟驚俾人起

起緊果個係佢個FD 佢宜家驚到瀨屎呀

仲拗有咩用?

我係SORRY架
所以你地要咩證明我比到都會比
我無諗住拗
只係唔希望件事以最壞結尾姐
粒壞花生我認我錯
借你ac諗住算命 點知比人起
你個朋友真係慘
假膠玩出火 我想睇你仆街多啲

我仆街無所謂
你搞到人地比人當PTGF有咩意義

唔係我地搞喎 你搞返清楚少少好D

自己認做雞仲話我地屈
其實果篇文...佢打到比人鎖住黎屌果到
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

唔好意思呀 依家冇人理佢編野係堅定流
堅又好流又好 一係就自爆一係就爆左佢朋友出黎 二簡一
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

個句假設黎架
總之就破綻百出 真假都抵撚死

仲拗有咩用?

我係SORRY架
所以你地要咩證明我比到都會比
我無諗住拗
只係唔希望件事以最壞結尾姐
粒壞花生我認我錯

一換一未呀咁
冇你係男人嘅證據
點證明你唔係真雞
好借唔借 借個絲打ac黎扮雞
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

我成日扮女仔都FF比人SM架啦
之前個SM FF POST我呢個AC 男同學鬧我姣同米六高妹都有留言
不嬲雙AC一齊玩

https://lihkg.com/thread/192914/page/1?post=3d52f4fdbd6b1c56595a6cfdf285c79c16d925fa

你話我變態又好咩都好
總之唔該唔好將我D變態言論話係個女仔講既就夠
真假已經唔重要,起咗先講,就算起錯人最大責任都係日和自己玩膠開post引人起底

我已經講左係假 起錯人係我既責任
而我而家只係盡責希望唔好再錯落去
就有少少假膠味道
所以應該真係作出黎篇文

我成日扮女仔都FF比人SM架啦
之前個SM FF POST我呢個AC 男同學鬧我姣同米六高妹都有留言
不嬲雙AC一齊玩

https://lihkg.com/thread/192914/page/1?post=3d52f4fdbd6b1c56595a6cfdf285c79c16d925fa

你話我變態又好咩都好
總之唔該唔好將我D變態言論話係個女仔講既就夠

我又點知D變態言論唔係個女仔講姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞