[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
隔離個post係咪假膠都好,盡少少綿力話俾佢男友知呢件事
最後佢分唔分手佢既事,但我覺得佢應該有知情權
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲

歡迎補充
身為一個ptgf 我有野想講
https://lihkg.com/thread/212833/page/1?ref=ios

原post
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

推...痴撚線
港女潛伏期:
14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個處最容易比左人, 開心咪得

港女第二期:
18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個處一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做愛, 做愛次數極速上升

港女第三期:
22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做愛已經是家常便飯

港女第四期:
26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有人要!明明以前都係咁!!!!

港女第五期:
29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 就覺得點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?

港女未期:
最後得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

推...痴撚線

再經佢舊post得知
男友有中出佢,但佢keep住食藥
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全

依度睇到嬲,做雞揀客,所有野都係狗公做成
支持
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全

依度睇到嬲,做雞揀客,所有野都係狗公做成

至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價
包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感

我睇到呢度仲嬲
一個大話點會變成真實
咁啲神棍呃人全部無罪啦

仲有嗰啲做唔到ig女神係咩代價
痴鳩線,我幾時都話當條女係雞就算
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲,佢男朋友22歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁

10. 佢161cm,佢男朋友183cm
連登有愛, 希望救到位巴打
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁

突出重點,方便佢條仔認
發光綠帽
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁

10. 佢161cm,佢朋友183cm

突出重點,方便佢條仔認
唔推不是人
佢唔尊重所謂「勞力」工既人,但又要我地尊重佢既床上勞力

佢訓撚醒未
推到男友睇到
男友會唔會比佢搞到有性病
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

6. 叫ting
7. 讀樹仁

突出重點,方便佢條仔認

多謝巴打
繼續追擊

10. 條女有c cup 但條仔鐘意平胸
11. 條仔興趣係打機

同時請樹仁社科同學仔幫下眼留意
對條女已經無話可說
推post唔想比條仔戴帽
強貼留名
想睇下條所謂高妹到底咩樣
推啊 睇到好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞