[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
如果真係有個女仔朋友比人誤會到咁既地步 果個玩膠既朋友都唔肯負返責任自爆身份黎制止
你一d 都唔珍重呢位朋友 求鳩其叫人唔好起就算 咁叫負左責任呀?
明知自己唔自爆 我地唔會信 依家仲講咁多托柒咩
而果位朋友比人認定佢做雞 一定同你斷絕來往 朋友都冇得做 恨不得斬撚死你添
既然唔肯自爆身份 你不如省返淡氣繼續開下膠post 算喇 冇咩必要繼續兜
但係若然你朋友就係你 咁所有野都解得通 因為你朋友就係你 你自自然然就只有一條路去行 就係死話果個係你朋友
因為你知根本冇一個咁既朋友係度 個朋友就係你 所以唔會有我頭先既斷絕來往既事發生
只要你不斷解釋話我地起錯人底 博我地收手唔好起左你個底出黎

嘩diu你搞到我真係好似睇緊懸疑小說咁
好撚正
留名睇日和情侶相
日和根本唔係男人
係男人嘅一早自爆救朋友啦
推啦
pish
積下口德唔好推啦
犀鳩利 開十幾廿個post 扮女人
扮有男朋友 扮有垃圾價值觀
仲假設埋自己 男友 家人既資料
最後係ptgf 事件呢一日開埋個自白post
引晒班巴打絲打一齊黎屌鳩你
之後呢個post 就出現
更有人聲稱認識你所描述既一切
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

真係比佢咁有心扮女人,比佢撚都抵啦
費盡心思就係等呢次可以一次過撚曬咁多個連登仔

啱啊,用幾個月開十鳩幾廿個post扮女人,俾佢撚中都抵

[blhe]利申:疑似中伏[/blue]
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

唔好信囉 我就訓啦
睇你地聽朝起到邊條女出黎比我J下

未有PTPF PO已經開AC假定曬所有野,仲要兩個AC留言開帖時間都撞曬,分明唔同人

唔通你就係米六高妹條仔

左右開弓之術!

同一時間玩兩部電話開2個唔同既POST

手機一個,電腦一個,得咗
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

真係比佢咁有心扮女人,比佢撚都抵啦
費盡心思就係等呢次可以一次過撚曬咁多個連登仔

啱啊,用幾個月開十鳩幾廿個post扮女人,俾佢撚中都抵

[blhe]利申:疑似中伏[/blue]

好笑係真係有女事主
日和愈辯愈on9
俾多少少條女自爆既料大家
佢老母離過婚

另外起起吓底真係睇到笑,假膠都好入戲喎

哇!
公道d講句,如果佢係真,之後頂唔順自殺,我真係唔知你地點。

呢d女快撚d死啦
唔撚會有人覺得可惜 雞黎咋

唔知佢係男人扮女人定真係女人
只知呢條友不嬲on99留言講親d野都係離地撚/好港女feel

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)

乜撚野兩個AC都同一條女
兩個AC都係我
米六高妹只係借比CD ROM FD BOOKMARK方便睇POST屌你老母

竟然有女借ac同佢d資料放上網
仲要下下扮姣西
你係唔係扑撚左佢[/quote]
睇唔透,如果你個cd rom friend都係樹仁同學點解唔自己開/你唔教佢自己開?
日和,如果我係你既話,我會話
其實個ac係米六高妹,平時都係佢自己用開
不過有時你想開假膠post佢就會借ac比你
所以你有佢ac同pw

咁係咪合理好多

不過唔好一陣覆我又抄翻我呢條橋呀

一有巴打咁回完
就有條友回大字post澄清
原來米六已經算係高妹 我都米六喎
仲有呀 呢到唔比開分身ac
想知係咪真咪檢舉晒日和post兩個ac出黎既相 等admin check
連登仔好西利 請受小弟一拜

花生花生
所以你有佢ac同pw

咁係咪合理好多

一有巴打咁回完

搵我?
小二
所以你有佢ac同pw

咁係咪合理好多

一有巴打咁回完

搵我?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞