[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
推推先 咁鐘意玩假膠呀拿 等睇起底
Pish
呢個日和係咪高登個日和
Pish
呢個日和係咪高登個日和

肯定唔係
呢個日和係咪高登個日和

肯定唔係

高登個日和點會咁on9
呢個日和係咪高登個日和

肯定唔係

高登個日和點會咁on9

所以我好支持起條女出來呀 咁撚鐘意扮假膠引人注意?而家咪玩出火囉
米六就叫高妹
btw重新認識日和哥
本身見你成日打埋d基因論乜乜仲以為你係玩家食女無數之類既型男
點知原來淨係拍過一次拖

屌 呢件假野扮日和姐

之前見佢係連登呢邊覆人野 對方話佢係真日和

樓上知唔知事實係點

我知 不過條女都仲算係我好朋友
不如咁喇
俾個面我(雖然我無面...
完左佢喇

多一事不如少一事

俾面
睇人仆街最開心
連登本來多咗好多5p mk 而家連雞都有
點都好,一定要推post推到隻臭閪賤雞收皮
講梗你阿臭雞 得嗰米六叫咩高妹阿,雞就係雞,你剩係得塊閪有用咋,一諗起班賤種講唔過人只能夠屌人毒撚個閪樣真係
https://lihkg.com/thread/212833/page/37

日和係舊post第37頁開始就突然發癲自己推爆1001
似乎係心虛,此地無銀

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)[/quote]
已cap低

洗唔洗幫佢開返個新post
笑死,睇完兩個post 呀假膠兄既心路歷程,先係洗板發癲完左個post, 跟住發爛鬧連登仔,再話自己唔care 你地想起就起佢得啖笑,唔夠一頁又淆底話自己錯啦你地想點證明都得,呀大佬你會唔會轉得快左小小
push
已cap低

洗唔洗幫佢開返個新post

https://lihkg.com/thread/212959
推呢個post
學人玩假膠

收皮啦屌你老母
[quote]好
佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2
10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)

有無阿婷朋友仔呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞