[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
樓主個username真係改壞名
點做嘢㗎咁耐都起唔到嘅 樹仁班友死哂去邊
樓主個username真係改壞名

整合緊件事放dryclub 同高登
個邊啲人識日和啦掛
笑死 日和條仆街都有今日啦
不過小心跟車太貼 日和啲料難分真與假
好有心機
加油
讀樹大咩科?year幾?
讀樹大咩科?year幾?

追post 啦 year2 social science呀
等左幾日都無圖 對連登仔既辦事能力真係好失望

你咪就係日和扮既米六高妹?
咁得閒睇個post, 唔洗搵你做ptgf既女朋友?

幾日無追POST
連我撚緊蔣介石 扮佢同學屈佢非禮完女同學上堂瀨屎
你地都可以當起底資料話我同蔣介石同中學
我已經知道你班柒頭弱智仔唔出去比人當狗咁撚真係浪費哂
一路追POST一路笑到GAP GAP聲

幾日無追POST

算鳩數啦你
無人想知你同蔣介石點
淨係知你條女係雞炸

幾日無追POST

算鳩數啦你
無人想知你同蔣介石點
淨係知你條女係雞炸

柒左咪認囉
又要死雞撐飯蓋柒下柒下咁
拎住一抽Fake資料我真係好想睇下你地起到乜野人出黎
點知比完D掙扎你地
結果就係得一大堆你地睇完都Link唔埋fake inf.自己係度打飛機
然後成班傻仔係度喊
點解咁多資料都起唔到既?
睇你班智商得雙位數既柒頭比人撚真係人生樂事
日夜mon我舊post結果比幾年前既我撚緊

出面撚完01 新monday同fb班人
入面又撚鳩你班雙位數智商弱智連登仔
真係笑撚死人
比左個假希望你地班弱智仔
終於可以收日和條終極仆街皮
點知弱智仔就係弱智仔
做野點做都係柒下柒下咁
以為平時又柒又廢既自己終於可以做下連登英雄
走去起人底結果比人當狗咁撚
我啲舊post好唔好睇啊
背默返幾次基因論內容大綱出黎啦傻仔
條女姓鄭?
輕推
條女姓鄭?

Ip ting
Lam man ting
Chow long ting
Ng hiu ting

是但一個
條女姓鄭?

Ip ting
Lam man ting
Chow long ting
Ng hiu ting

是但一個

好似係鄭 cheng
好似我識
好似我識

前幾頁d資料中左幾多成?
貼出黎啦,唔好信日和,我100%肯定唔係佢一個人扮2個人
好似我識

大部份都係真
好似我識

大部份都係真

post出黎吧 驚既就叫人/幫你post都得
本身我地都收左工諗住算
屌日和條撚樣串柒柒仲要話我地咁都比佢fake到
咁樣起底真係好鬼恐怖
個background同自己9成似
好彩有d位有大出入 如果唔係隨時中招
咁樣起底真係好鬼恐怖
個background同自己9成似
好彩有d位有大出入 如果唔係隨時中招

個出入係?你有丁?
比左個假希望你地班弱智仔
終於可以收日和條終極仆街皮
點知弱智仔就係弱智仔
做野點做都係柒下柒下咁
以為平時又柒又廢既自己終於可以做下連登英雄
走去起人底結果比人當狗咁撚
我啲舊post好唔好睇啊
背默返幾次基因論內容大綱出黎啦傻仔

辛苦了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞