[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
幫推
依家d人價值觀錯撚晒
都唔撚知係邊度學依d咁既價值觀
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工

我當年度做shipping
日日做到隻狗咁都冇一皮
但我覺得起碼好過做雞做鴨
依家係咪所有人將做雞做鴨睇到好輕
有無人懷疑呢個假日和係基? 成撚日ff自己係女人比人屌
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工

我當年度做shipping
日日做到隻狗咁都冇一皮
但我覺得起碼好過做雞做鴨
依家係咪所有人將做雞做鴨睇到好輕

價值觀錯撚哂
以前中學時如果知道同學做雞一定會覺得佢痴撚線
而家似係你唔做雞就痴撚線
推爆條假膠
唉屌出錯 post
無樹仁朋友?
Push
呢張先至啱

呢張先至啱

好撚痴線 屌
公道d講句,如果佢係真,之後頂唔順自殺,我真係唔知你地點。

自殺咪自殺囉

邊度有咁易自殺 佢賺咁多錢都未用曬 邊捨得

癡線,自殺咪自殺,咁你都講得出。
Anyway,你地連燈仔都係鍾意睇人死,之後開個post話好內疚,好慚愧...等等。
利申,對單野or個女仔男仔點冇興趣,只係針對你地點講野。太恐怖。

食得鹹魚抵得渴 佢自己做得ptgf就要承受返ptgf嘅代價
唔係大佬你估比人屌1q收幾千蚊咁爽啊份工
本身做ptgf就已經唔係啲乜高尚嘅事
啲人都講過笑貧不笑娼 我屌你呢啲ptgf係唔當自己係娼 但明明做緊雞做緊嘅嘢
做雞又要拎貞節牌坊 比幾廿個男人屌完就揾返男朋友係到甜言蜜語 一啲代價都唔使付出㗎你估?

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)

乜撚野兩個AC都同一條女
兩個AC都係我
米六高妹只係借比CD ROM FD BOOKMARK方便睇POST屌你老母

竟然有女借ac同佢d資料放上網
仲要下下扮姣西
你係唔係扑撚左佢

睇唔透,如果你個cd rom friend都係樹仁同學點解唔自己開/你唔教佢自己開?[/quote]
蔣巴好似係禮賢會彭學高紀念中學
條臭閪得米六仲好意思叫自己做高妹
大家唔好再理日和,佢本意係想推爆post拖進度,唔鐘意睇到的話可以block左佢
一齊翻埋位繼續起底,唔好忘記我地目的係咩
生日日期都搵到 真定假啊
大家唔好再理日和,佢本意係想推爆post拖進度,唔鐘意睇到的話可以block左佢

金舌頭條煩膠都係拖進度
字裏行間都勁保條女
我仲懷疑三個ac係咪同一個人

不過多得日和先知而家方向正確
本身都有懷疑生日日期既準確性,多謝佢肯定咗
日和 你都有今日啦
大家繼續推

金舌頭條煩膠都係拖進度
字裏行間都勁保條女
我仲懷疑三個ac係咪同一個人

不過多得日和先知而家方向正確
本身都有懷疑生日日期既準確性,多謝佢肯定咗

正宗係衝出嚟柒
起起下底
發現條女根本痴線
呢個日和應該唔係舊登個一個
推推推
起起下底
發現條女根本痴線

佢性格奇奇怪怪,唔怪之得去做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞