[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
公道d講句,如果佢係真,之後頂唔順自殺,我真係唔知你地點。

自殺咪自殺囉
犀鳩利 開十幾廿個post 扮女人
扮有男朋友 扮有垃圾價值觀
仲假設埋自己 男友 家人既資料
最後係ptgf 事件呢一日開埋個自白post
引晒班巴打絲打一齊黎屌鳩你
之後呢個post 就出現
更有人聲稱認識你所描述既一切
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

真係比佢咁有心扮女人,比佢撚都抵啦
費盡心思就係等呢次可以一次過撚曬咁多個連登仔
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

唔好信囉 我就訓啦
睇你地聽朝起到邊條女出黎比我J下

未有PTPF PO已經開AC假定曬所有野,仲要兩個AC留言開帖時間都撞曬,分明唔同人

唔通你就係米六高妹條仔
劉華明蝠俠全面進場
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

唔好信囉 我就訓啦

未有PTPF PO已經開AC假定曬所有野,仲要兩個AC留言開帖時間都撞曬,分明唔同人

唔通你就係米六高妹條仔

日和巴打又有掩口q食
好想知佢講到做m記狗會咁低賤 咁做ptgf有幾高尚
啲logic好到呢 唔講都唔知佢讀社科 係字裡行間感覺唔到
https://lihkg.com/thread/68363/page/1

應該唔關事,但陳寶珊係我ex

自殺咪自殺囉

邊度有咁易自殺 佢賺咁多錢都未用曬 邊捨得

自殺咪自殺囉

邊度有咁易自殺 佢賺咁多錢都未用曬 邊捨得

癡線,自殺咪自殺,咁你都講得出。
Anyway,你地連燈仔都係鍾意睇人死,之後開個post話好內疚,好慚愧...等等。
利申,對單野or個女仔男仔點冇興趣,只係針對你地點講野。太恐怖。

自殺咪自殺囉

如果佢覺得做雞冇問題 根本唔會自殺
好撚低莊

柒撚左扮分身玩人
你唔好話其實係社會實驗? 而家流行用社會實驗做藉口

未等巴打繼續起睇下囉 香港地一間大學有幾大
你就上返水自爆係假膠
一野撚晒幾千個連登仔

你估我真係信?

唔好信囉 我就訓啦

唔通你就係米六高妹條仔

左右開弓之術!

同一時間玩兩部電話開2個唔同既POST
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全

依度睇到嬲,做雞揀客,所有野都係狗公做成

至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價
包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感

我睇到呢度仲嬲
一個大話點會變成真實
咁啲神棍呃人全部無罪啦

仲有嗰啲做唔到ig女神係咩代價

做唔到女神 sad but true
搞到佢變gay
真係扮女人扮到咁既
條友應該真係心理變態
疑似搵到米六高妹高登ac

證據:

身高match (雖然上圖佢自稱160而唔係161,之後會再講)

2016年5月話仲有2個月就一周年
即係佢地係2015年7月一齊

2016年12月話一齊左1年半,時間match

樹大,社科,match

然後click入去佢profile會見到佢依家個名係"點解要話我姣"
http://forum14.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=520784&type=redhot&page=1

幾個月後既回覆表示自己161cm,可能佢呢幾個月高左1cm

自殺咪自殺囉

佢自殺都好過佢男朋友自殺
原來連舊登都鋪定撚連登仔既路
D雞好蠢
好波
疑似搵到米六高妹高登ac

證據:

身高match (雖然上圖佢自稱160而唔係161,之後會再講)

2016年5月話仲有2個月就一周年
即係佢地係2015年7月一齊

2016年12月話一齊左1年半,時間match

樹大,社科,match

然後click入去佢profile會見到佢依家個名係"點解要話我姣"
http://forum14.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=520784&type=redhot&page=1

幾個月後既回覆表示自己161cm,可能佢呢幾個月高左1cm

我就唔信會一直都扮女人扮得咁出神入化 咁撚入戲 前言後語match晒比人起就想扮假鳩?
樓上高登ac都起埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞