[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike

開始戲肉

做到野
整合資料
暫時已知

米六高妹個人資料:
1. 叫ting
2. 1996年5月15號出世,金牛座,依家20歲
3. 161cm
4. 依家讀緊樹仁輔導心理學year 1
5. retake入u (重讀前dse中文拎4,英文拎2)
6. 以前讀禮賢會彭學高紀念中學 or 聖公會梁季彝中學
7. 小學同中大女神Renee ng讀同一間
8. 有養細狗(隻狗依家應該4歲)
9. 身材有c cup
10. 係大學無乜朋友

米六高妹男朋友資料:
1. 22歲,雙魚座(即係2月19至3月20日生日)
2. 183cm
3. 毒撚,鐘意打機,無乜朋友
4. 鐘意平胸
5. 住公屋

二人認識過程/相處點滴:
1. 係高登識,米六高妹主動係高登上撩條仔傾淫野(自稱係學校睇左本書話男仔條j 10cm係最好),進而高登上互flirt再pm對方
2. 大家都係第一次拍拖
3. 第一次見面就係出黎睇戲,即日表白一齊左,米六高妹當日著短裙黑絲化妝
4. 條仔當時表白方式係 "喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
5. 2人初吻係後樓梯發生
6. 一齊左第二日就係公園互摷
7. 一齊左一個月就扑野
8. 2016年7月頭一齊去左7日東京旅行

其實有齊1-6咁都起唔到 屌你真係樹大有枯枝
樹大班人呢?

6. 果點可能錯左,我更正番先
條女有機會讀聖公會梁季彝中學
(佢以前高登回過post話自己讀呢問)
因為佢同蔣巴係中同,但蔣巴好似轉過好多次校
留名
Lm
This日和係咪基恩論個日和
This日和係咪基論個日和
感謝以上咁多巴絲打出力
資料已經send咗去樹大secret
日和條撚樣佢都有今日
整合資料 (2017/04/21 01:00)
暫時已知

米六高妹 (高登ac: 小丑神bb/ 小丑神bb四世/ 日和愛朗怡/ 點解要話我姣) 個人資料:
1. 叫ting
2. 1996年5月15號出世,金牛座,依家20歲
3. 161cm
4. 住九龍塘私樓(好似係,佢話佢屋企有800呎) 22樓
5. 依家讀緊樹仁輔導心理學year 1
6. retake入u (重讀前dse中文拎4,英文拎2)
7. 以前讀禮賢會彭學高紀念中學 or 聖公會梁季彝中學
8. 小學同中大女神Renee ng讀同一間
9. 有養細狗(隻狗依家應該4歲)
10. 身材有c cup
11. 係大學無乜朋友
12. 有個呀哥

米六高妹男朋友(日和,高登基因論大神)資料:
1. 22歲,雙魚座(即係2月19至3月20日生日)
2. 183cm
3. 毒撚,鐘意打機,無乜朋友
4. 鐘意平胸
5. 住公屋

點識果d已經唔重要啦
臭雞
Lm
加速起底
想睇睇基因論既日和
究竟溝d咩臭閪返來
live左呢個 post真係好好笑 峰迴路轉到 留名睇日和或偽日和真臭雞既相
起底組辛苦了
成件事真係迷離過柯南
輕輕一推 推到個仆街自貼 做樹大過街老鼠
感謝以上咁多巴絲打出力

樹大secret個page係咩?
感謝以上咁多巴絲打出力

https://www.facebook.com/SYUsecrets/
但個page得萬幾個like, 個admin又好似放星期六日咁
感謝以上咁多巴絲打出力

https://www.facebook.com/SYUsecrets/
但個page得萬幾個like, 個admin又好似放星期六日咁

同我覺得未必會po
搞到我溫唔到書追live
搞咁耐都起唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞