[救援隊]救米六高妹男友出火坑

933 回覆
518 Like 17 Dislike
20歲就催男朋友結婚會唔會好過份

https://lihkg.com/thread/64690

做雞仲想學人早結婚

緊係啦,陣間拍耐d 俾人發現做雞咪婚都結唔到?
結左先就唔同,俾人發現都可以分身家
我覺得似假膠 唔好跟車太貼

邊有人做ptgf仲會出黎認自己係ptgf

好光彩咩

但佢講得有文有路
真係啲臭雞會講既野
喂喂喂 咪撚做衰日和個朵啦

花生
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
4.條女老母嫌佢男朋友無錢住公屋
5.條女而家20歲

歡迎補充

果然有其母必有其女
可能佢老母都係做雞

嗱嗱嗱 講翻條女啦
禍不及家人

禍不及家人
條女係石頭爆出嚟

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)
[/quote]

佢唔諗住一換一
即係其實兩個ac都係同一條女啦
咁繼續

暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲, 男朋友22歲
6. 叫ting
7. 讀樹仁
8. 1996年5月15號出世
9. retake過先入到u,所以依家應該yr1/2

10. 佢161cm,佢朋友183cm
11.條女有c cup 但條仔鐘意平胸
12. 條仔興趣係打機
13. 條仔係第一次拍拖
14. 條仔當時表白方式係 "約左睇戲,
喺扶手電梯突然由後面攬住米六高妹,耳邊問可唔可以做佢女朋友"
15. 2人初吻係後樓梯發生
16. 一齊左第二日2位就係公園互摷
17. 兩位一齊左一個月就扑野
18. 條女同中大女神Renee ng讀同一間小學,同高登知名會員"蔣介石"巴打讀同一間中學 (校訓定校徽寫住 "明進道學" 4隻字,有人知係邊間中學既歡迎補充)
俾多少少條女自爆既料大家
佢老母離過婚

另外起起吓底真係睇到笑,假膠都好入戲喎
大家唔好推,事主家境好慘先做雞嫁咋
on9日和
個fd真係多得你唔少
事主都唔想嫁
訓醒左起身依到咁好睇嘅
又比日和撚
如果起埋日和底就更好
不過 上面位人兄話個女仔好好
同日和共用ac
點好都唔會鐘意條仔用佢ac話自己鐘意sm
女人真係唔知你背後意思咩?
所以你真係估我地信呀
係咪由此至終條女冇一個post係自己打全部都係日和
一開始都信信地 越睇越露底
推左先啦屌
暫時已知

1. 條女讀社科
2. 有養細狗
3.同男朋友係高登識
5.條女而家20歲

歡迎補充

果然有其母必有其女
可能佢老母都係做雞

嗱嗱嗱 講翻條女啦
禍不及家人

禍不及家人
條女係石頭爆出嚟

研究下遺傳學姐
俾多少少條女自爆既料大家
佢老母離過婚

另外起起吓底真係睇到笑,假膠都好入戲喎

含撚含得多
天光咗好耐啦
天光咗好耐啦

可能嘈緊分手
如果個ac係個女仔既咁佢又真係幾慘,a貨日和係咁為個fd著想就自爆啦
如果個ac係個女仔既咁佢又真係幾慘,a貨日和係咁為個fd著想就自爆啦

一命換一命
天光咗好耐啦

可能嘈緊分手

之前95% 確認個巴打呢
佢之前啲post, icon, 標點, 語氣同風格都差好遠 成個男人咁

一命換一命

講咁耐都係唔肯一換一,自私到死
日和點解咁驚 以佢咁自私 當然唔係為左條女啦 係驚佢自己都比人爆埋出黎咋

支持大家繼續起底

樓主道德撚
偽善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞