賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
講佔地面積既話一個32:9又真係細過3mon setup同埋少緊條邊
overtake f12020 先有其實即係short cut 開盡個ers
真係貪佢無邊 setup 同埋方便d 嘛三mon 又要連埋架先好睇
一個曲mon 都幾有feel 其實
正常呀v3差唔多貴一倍我用t-lcm兩個紅色都有小小太軟希望佢學fanatec出加硬彈簧
我個人覺得next level好過playseat但係香港好小人用
原裝V3 仲輕過CSL LC, CSL 有跟多10粒膠再硬啲
V3 要再俾錢買幾粒膠,搶錢

粒膠硬啲唔係要大力啲踩,佢係感應個壓力,只係影響踩落去會旭幾多,damper kit 先係

1999,好難文字表達,sor
呢d 貴呔盤係咪好渣過真車
我前年連波棍買都係1800HKD 炸
真車睇你咩車啦
同埋真車跟本唔會可以好似打機咁扭 又無得渣咁快
用緊多年前買T500RS
等佢壞轉Fanatec
想升級Fanatec csl elite PS4
但唔知第時PS5 GT7用唔用到
上網睇 review 話同 fanatec 有得比
希望係真事

到喇?有冇開箱睇
我覺得sony似會drop support,唔係點搶你$
簡Europe 套野平勁多同埋連費都無SHOW出來
岩岩拎左出嚟準備裝上架
上網睇評測話 冇駁電嗰陣轉會有齒輪感
試左一試 係有 但係我覺得完全唔成問題 個感覺唔係太明顯
然後我發現機身啲窿同埋我個架啲窿位完全唔對
買呢隻 base 嘅巴打要有鑽窿嘅準備
簡歐洲有稅啊,我計過仲貴
我地址入USA 跟住撳check out 由699.95變左507.06....但佢運費又0
咁你可以試吓啵
記得揀間集運用重量計
體積計會貴到pk
佢所有野分開黎寄既
G29真係食之無味,棄之可惜
加多少少買個靚d仲好。
個shifter我都拆開黎整過兩次
佢呢set 嘢 點樣build up?
個control pannel係出面買返黎定係tailor made?
g29 out 啦 至少都T300啦
成舊原裝 1:1
盛惠港幣廿五萬起 未計電視
有無邊隻 Simulator 多人玩DRIFT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞