賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
Same G29 $400鎂
G923 Logitech官網都係$400
巴打仲放唔放?
新手想問t300rs gt 個感覺係咪都好重玩具感依加用緊t150pro想upgrade
唔t300rs既話一係就上fanatec啦喎
你用t150係唔建議你上t300既,因為本身t150都係皮帶,係t300再順滑d,不過就唔值個upgrade囉
有冇ching知道g29+th8a係pc玩唔玩到?
有冇咩推介?價錢冇咁高但又值得upgrade既 學生哥冇咁多錢買太貴
TS-PC T-GT
Fanatec CSL Elite
最平選擇 現有t300腳踏加tspc
唔該曬咁多位
摺架有無咩款推薦
gt omega apex steering wheel stand
香港買到既係咪得好少牌子
最近睇緊想砌黎玩
你地通常用pc定ps4玩?
一定係PC最多hardcore sim例如assetto corsa同iracing,你唔會起ps4搵到,同埋搭配gear都易d
睇下next level racing artcockpit
想問呢
t3pa pro連唔連到csl elite?
btw而家用緊t300+t3pa pro
係睇你玩咩platform同title,例如你玩ps4咁就一定係t300+t3pa或者t-lcm(用rj12連),但係你係pc多數都可以分開接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞