賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
你望下xbox post有幾多人就知
毒得一個得一個
冇追開 即係好唔掂?
G27夠用
個架限制左距離,個軚唔夠埋身
Ching 知唔知有冇extension 可以extend 埋d pin?
用緊csw 2.5, 想個軚再出1-2吋
你用ps4既話t150先啱bor
我PC撚
1d update都冇,剩係識食老本大廠?我吥!
個數字越嚟越大囉
仲易壞左
係唔係d人剩係插入去無扭一扭後面個粒大螺絲先會咁易扭斷支針
https://youtu.be/KaKQFZervdc
我見佢4:30果時有扭、以為要咁做
不過我都買唔起唔洗睇
依個budget係佢la,一係就simagic m10,但係pedal另計,你自己計吓數先
Csl elite kit既話pedal睇你加唔加錢要load cell kit,其他等巴打們補充
我玩左兩個星期到暫時發覺個brake 有時要超大力先去到100%,有時又唔洗
我玩f1要較一較先岩玩
遲下再加返個load cell brake
我未用過thrustmaster答唔到你有無其他好選擇
但係我剩係知入左fanatec坑會洗好多錢
因為其他軚都好鬼靚會忍唔住買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞