賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
仲有得落雨
落雨我又未down wo
有冇link?
https://youtu.be/mLXAdYoCuk0
跟佢前半咁樣做就得
Thx ching
有機會帶細佬玩下
我都係啱啱開始玩
仲有冇咩mod推介
去race department睇
pp filter 用Horizon shade/Sol/neutral
路同車睇rating同download次數
assettoland就集中down車
玩咗兩日sc2,覺得除咗手感好咗之外,起ac入面我仲可以瘋狂救車,之前用t300成日spin,依家少咗好多
但係玩到手好痛,個軚大力咗好多但係路感都多好多
Thx ching
我t300用一個月都已經想升級啦
不過sc太貴
諗住遲啲就上csl f1 set
使唔使set好耐?
唔使,本身佢software有preset用,而且佢個官方forum都有人會放preset出嚟比你參考,我用咗一粒鍾試ac d ffb setting,跟住官網d preset好容易有好效果
有冇巴用緊2080ti ?

會唔會換黎緊發佈既新卡?
新手應該買邊隻? 想體驗下揸車既感覺
其實點解呢?因為T300唔夠力, 部車幫你counter steer 你都feel唔到,繼續hold實個軚?
係個反應時間,部車一slip個軚比feedback既反應時間dd係快好多,當然力水都係其中一個原因
Assetto corsa?f12020都幾好玩,再休閑就euro truck simulator
應該都會3090

但價錢應該唔止萬二-萬三
同問
講起休閒

Test Drive Unlimited 出新

佢會在平 可能要到聖誕節 個零月前summer sale 完左

我之前買都係12x蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞