賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
最後cancel咗fanatec,準備入sc2
不過仲諗緊要pro定sport
頂你又推人入坑D wheel好q貴啊,不過我諗住買個button box再加個淘佬假omp軚
有冇師兄試過踩爆舊loadcell
上網睇,有人話將舊膠放入焗爐 6-70C,焗佢一個鐘會襟踩好多,堅唔堅?
踩爆你點做到
有冇人收t300rs gt
大把人收,你試下去carousell放
唔係我
有個大陸仔玩用國產hepro
Ac玩左兩個圈,舊膠就裂左
不過唔常見,其他人玩就無事
放g29連波棍
行貨 95新 玩唔過10次

https://t.me/mcqueen852666
SONY講咗PS4軚可以用落PS5,差唔多啦你望下LOGITECH
出黎出去咪又係T500
等緊thanksgiving 嗰陣fanatec csl elite bundle 會唔會有deal

https://forum.fanatec.com/discussion/1286/black-friday-2020-2021-2022-2023-2024-2025

利申:外國j
早買早享受
反正周圍都爆緊
隨時又work from home
到時black Friday係買upgrade
依家真係得fanatec啲價係正常
其他廠比人炒到勁高

我由三月開始stay home到依家
英國三百幾鎊一個G29
Fanatec上年比人屌話black Friday 冇野減
所以Fanatec 就出左上面個post話
「以後一年只會有一次減價 Black Friday特價 其他時間唔會再有」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞