賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
咁你都幾黑仔
唔好買f-gt lite 好難開收 可能係我唔識
playseat Challenge 方便好多 一打開就玩得
考慮緊買2手g29定等amazon t300rs gt減價好
ching,我有套G29連波棍買左兩日,發覺都係唔係好岩玩想放,有冇興趣?有興趣請留TG
有冇人知T300 最多可以夾到幾多cm
新手想買軑盤
筆直2000樓下
TMX PRO好唔好?
Logitech個brake
玩AC無開ABS好易lock轆
師兄你開要幾耐
唔經常開我買foldable做咩後悔了
我多數都戴
冇戴手套長時間玩會攰過戴手套玩
可能因為冇戴手套要大力啲捉實個軚盤
其實我係極少玩,但近排見到gt5啲世界賽啲人玩得好正
而自己又有gt5
想問好似我咁新手,應該買es500r定係g29??

利申平時有揸開車
如果買g29,邊度平,我見amazon都成2400幾
玩ETS2用緊Thrustmaster T300, 有埋極力子,幾好用,係唔知點解個brake有虛位,係calibration問題?定係佢本身係咁?
諗返以前playseat 打開 插制1分鐘就玩得得
ching我有套二手 有興趣留個tg
所以睇緊換邊隻好, T-GT對上嗰啲個價錢都幾誇張
想知點解係有時需要收埋?
好想睇多d用家心得
https://www.esportsim.com/shop/formula-steering-wheel/
好想買呢個f1軚盤
同真嘅一樣 仲有個mon
但係成萬蚊貴到買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞