賽車遊戲軚盤/硬件討論

1001 回覆
83 Like 1 Dislike
好似得 好似話t lcm可以獨立插電腦
有人放t300gt 花哂 仲貴過原價
可以呀 不過唔知實際配合係點
上網好似見唔到有人試
如果個配合ok 草錢屌個全新2.5 唔再用2手
有無平嘅款式介紹...
個腳踏正喎
成功推入坑你本身有fanatec d 軚盤?見你剩係有個base
入門中既入門t300rs,一係依家logi特價g29
我本身玩f1就係t300同t-lcm分開插,冇問題啦

介紹下simagic alpha,本身我已經比咗$訂,但係諗下諗下,萬一過幾年大陸要食草,咁成皮野咪變磚就入番dd1
btw,佢都有可取之處,例如好過dd同sc2既快拆系統,比較低既整體成本,但係個軚質量好好,我見伍家麒(香港飄移賽車手)都有介紹.
CHING知唔知邊到買平啲?
https://forum.fanatec.com/categories/Fanatec_Forum
我都係上呢個網睇佢建議點SET
佢有5個原設俾你set
set完玩唔同game就咁禁個掣轉就得
依家周圍都冇貨,唔會有平啦
2手g29
個價好硬
你諗你
我玩ac都有開factory abs同traction control
慢慢練下
關traction control好似會快d
f1 全off 炒到仆街 好彩有flashback
堅持全off 有成功感d
用軚盤操控係咪易好多?
我用手制好難微調左右,ps4個joystick太硬一郁就過龍
我用paypal唔得用mastercard ok
感覺係隻game set 到用wheel易d記得細個用手制玩gt 都可以轉得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞