[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

呢間真係淘寶當鎮店之寶
之前淘左條一模一樣既短褲好似60蚊倒 佢賣130

痴線一開ig勁多shiseido 防曬 又周圍派

都係信朋友/自己上網買好過

一陣間資生堂為左班mk妹激嬲d阿太級既客人就好笑
呢d真正豪客先一買就買勁多錢

同埋唔好諗住新出就無假貨
新出嘅一兩個禮拜假貨已經做好賣緊

痴線呢個係咩審美觀

理佢都on9
幾時進入冇e cup就係殘廢時代啊

雖然我都冇

女人係原罪

隻腳咁既b cup都俾多佢
唔好話成班marfan syndrome既出黎打j
正常有前有後健健康康咪得
追求呢啲真係好蠢

追求營養不良
好病態

梗係健健康康,有前有後先靚..
面色都紅潤d 啦

成日食到好飽出肚腩

出賣下朋友
有個fd好瘦又靚女
咁佢去試衫
個sales姐姐一直讚佢靚女啊瘦啊著乜都靚啊
點知佢有個大肚腩
俾個sales見到之後笑到坐落地
我聽完都笑左好耐

wtf 間野concept垃圾到冇得再垃圾
一撚定係skincare

同埋唔好諗住新出就無假貨
新出嘅一兩個禮拜假貨已經做好賣緊

雖然個心係估到
不過有人講出真相都

好on9
有d 人嫌cheap 係唔會想同mk 妹用埋同一隻牌

好on9
有d 人嫌cheap 係唔會想同mk 妹用埋同一隻牌

如果係d開架牌子 主攻少女(eg canmake)
派俾mk妹都仲講得通 但而加連d high end brand都亂咁派

得閒過去同樓主講句加油吖

成日食到好飽出肚腩#

出賣下朋友
有個fd好瘦又靚女
咁佢去試衫
個sales姐姐一直讚佢靚女啊瘦啊著乜都靚啊
點知佢有個大肚腩
俾個sales見到之後笑到坐落地
我聽完都笑左好耐

食到好飽+有肚腩x2
不過唔係好勁大個
個人接受到 無咩點理
做運動都無話特別減到
我又係識個靚女唔肥好鬼大個肚腩 一拉開件衫
得閒過去同樓主講句加油吖

22歲兩度患癌 你問我答 (4)
https://lihkg.com/thread/212618/page/21?ref=ios

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞