[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
想問下如果beauty blender $123一粒既算唔算貴?thank you

唔好意思
想問問keds 香港有無專門店 k11定得cpu 有
佢網無寫

你係咪覆錯post?

無啊 真係諗住喺度問
無絲打著架

好多間cpu都有賣

你估我依家打你工呀?了解品牌concept
on9
想請教咁多位師兄師姐點測驗自己既膚質?
我額頭同面峽油 但係鼻哥又乾到甩皮 面好易敏感生紅色粒粒
我都唔知係因為太乾先出油 定係本身就係混合肌
搞到又唔似混合肌又唔似乾肌又唔似敏感肌咁
利申:皮膚偏黑同黃
日雜送既beams x emi包膠
有冇絲打用過granas 粉餅同埋 shiseido 個粉餅,美少女戰士包裝好吸引 可唔可以share 下用後感同色號
Ps. 夏天油皮,chanel 黑樽都唔係好夠頂,prefer 薄妝感,黃三黑

我買左美戰粉餅但唔打算用住
因為最近買左cdp
但個盒太靚忍唔住買黎擺
有冇絲打用過granas 粉餅同埋 shiseido 個粉餅,美少女戰士包裝好吸引 可唔可以share 下用後感同色號
Ps. 夏天油皮,chanel 黑樽都唔係好夠頂,prefer 薄妝感,黃三黑

因為最近買左cdp
但個盒太靚忍唔住買黎擺

實物唔知幾靚呢

你估我依家打你工呀?了解品牌concept
on9

仲要係咁叫我自己上官網睇左先黎買,我心諗你咁撚閪係買都唔搵你買啦八婆 自己化個妝又衰

因為最近買左cdp
但個盒太靚忍唔住買黎擺

想睇下實物呀絲打
我都燒燒地呢個粉盒
ptt成日講佢

因為最近買左cdp
但個盒太靚忍唔住買黎擺

想睇下實物呀絲打
我都燒燒地呢個粉餅
ptt成日講佢

係啊佢執緊貨

咁就好啦 唔該哂你地
唔好意思
想問問keds 香港有無專門店 k11定得cpu 有
佢網無寫

你係咪覆錯post?

無啊 真係諗住喺度問
無絲打著架

好多間cpu都有賣

Thank you咁多位 咁去cpu 𥄫下先

因為最近買左cdp
但個盒太靚忍唔住買黎擺

想睇下實物呀絲打
我都燒燒地呢個粉餅
ptt成日講佢

難得補貨
狗衝

咁姐係1% 先係 pure retinol
2%個個唔係

因為2%個個唔係retinol
synergie貴在技術掛
咁效果你覺得synergie定the ordinary好d?

難得補貨
狗衝

未搽野貼
眼影照上冇問題

好似幾薄
d&g啲唇膏同香水都好似好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞