[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

當然唔係話全部都係,好似話係熱賣嗰啲咁囉

我係覺得f既話 我會搵foxxxx買 安心小小

無錯 佢啲貨比較有保證,同埋有嘢唔識又可以問佢

當然唔係話全部都係,好似話係熱賣嗰啲咁囉

我係覺得f既話 我會搵foxxxx買 安心小小

無錯 佢啲貨比較有保證,同埋有嘢唔識又可以問佢

各絲打
想問問你地頭幾頁提到d pink eyeshadow幾吸引
見到你地提到kiko, etube 同visee
想比個小驚喜女友,但真係唔熟呢d 野
女友都算係幾白個種,同化開淡妝
真心求教

保加利亞玫瑰純露
產地唔同~但都係rose

各絲打
想問問你地頭幾頁提到d pink eyeshadow幾吸引
見到你地提到kiko, etube 同visee
想比個小驚喜女友,但真係唔熟呢d 野
女友都算係幾白個種,同化開淡妝
真心求教

想問下有咩遮瑕 for眼
唔會太乾 又遮到七,八成
個千年黑眼圈仲要有眼紋
之前試左nars一般 cdp又太乾冇料到
Nyx溝色又麻麻地 同埋勁乾

個千年黑眼圈仲要有眼紋

個千年黑眼圈仲要有眼紋

NYX is L'Oréal Group

係咪用超低價 2xx美金入左個個絲打

出糧去睇下先
但會唔會唔夠力遮/乾

NYX is L'Oréal Group

好耐之前代購買架 而家冇用啦
睇完丹妮婊姐條片 話想對皮膚負擔冇咁重最好用粉餅
追Post見過話cezanne, canmake(白色正方盒個款), CDP都多人推
media 粉餅見bethni測試一天都唔錯
有冇乾肌絲打用過呢d?
想用完遮瑕之後用黎均衡膚色 又遮到下毛孔

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架
睇完丹妮婊姐條片 話想對皮膚負擔冇咁重最好用粉餅
追Post見過話cezanne, canmake(白色正方盒個款), CDP都多人推
media 粉餅見bethni測試一天都唔錯
有冇乾肌絲打用過呢d?
想用完遮瑕之後用黎均衡膚色 又遮到下毛孔

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架

好耐冇追post
黎緊去韓國
有冇咩係抵買/必買架

mask既話就leaders?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞