[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

Lulululuke 絲打
是日眼妝用依個新palette,
破佢處!!! $80一盒抵到爛!
一層都超上色

痴線我戀愛了
好靚呀 同埋你用邊隻眼線筆呀

傲嬌絲求教點畫眼妝🙇🏻‍♀️

我都有撻斑起眼角 去過打1064都冇乜用 清唔走 諗住放棄
好近眼邊其實唔建議打嫁喇 我連眼蓋都有 打既話或者要帶手術用既con (黑色遮埋眼白變ET個d) 俾醫生打

一排冇入post
d絲打d名已經唔同晒

岩岩趕得切last minute colourpop落單

絲打好耐無見你 好多絲打都改左名嘛

你係邊個

一排冇入post
d絲打d名已經唔同晒

岩岩趕得切last minute colourpop落單

絲打好耐無見你 好多絲打都改左名嘛

你係邊個

你應該唔記得我架喇, 我好少出聲, 舊登時期叫碎朱古力忌廉

楊絲終於蒲頭

楊絲終於蒲頭

Assignment季節
我陣間又要做

楊絲終於蒲頭

你買咁多粒蛋黃哥做乜
預佢好快玩殘?

我都有撻斑起眼角 去過打1064都冇乜用 清唔走 諗住放棄
好近眼邊其實唔建議打嫁喇 我連眼蓋都有 打既話或者要帶手術用既con (黑色遮埋眼白變ET個d) 俾醫生打

隻con咁得人驚既

一層都超上色

絲打對眼好靚

楊絲終於蒲頭

你買咁多粒蛋黃哥做乜
預佢好快玩殘?

佢話要買一定要買三隻
無得單買
我唔用蛋上妝架,我係買黎恥笑我男朋友個樣好似隻蛋黃蛋咁
自己keep一隻,睇下有無fd想要比佢
我都無用 真係三隻排排坐望住我好大壓力。。。。

一層都超上色

靚到

好靚呀 蛋黃哥+絲打對眼

Btw 我係黑羽絲
身痕改左名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞