[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
有無絲打有用雪花秀個蘑菇印章
好想買啊但驚唔啱色。。。如果armani用2號
唔需要太多遮瑕買c21好定23好

5P LOREAL GROUP老是常出現
希望呢位絲打係lancome事件之前買

買咗好耐 因為好少化妝過埋期

咁就無問題
你唔去counter試色?佢地好nice

頭先睇個youtuber介紹俾佢燒到。。
但好似話香港未出同埋啲色白過佢以往啲粉底

咁等下啦要
但chinchin咩都話好用既

之前睇佢個粉刺片買咗啲野對我冇用
我個碎粉掃洗完開咗叉 個頭唔尖
點算
點算

點算

5P LOREAL GROUP老是常出現
希望呢位絲打係lancome事件之前買

咁就無問題

Chinchin? 我睇完都有啲燒

係啊 覺得佢除bethni算中肯嗰個
同埋google咗都好多人話好用

我諗起jm條片講2-4月first impression
呢兩個八婆先乜柒都話好用

全部都係試用

咁就無問題

全部都係試用

香港淨係睇tina bethni同chinchin
覺得佢哋三個個樣無咁八婆

咁就無問題

全部都係試用

香港淨係睇tina bethni同chinchin
覺得佢哋三個個樣無咁八婆

bethni

幫你唔到 我個個expire左

係呀 有買過野
但得15%唔知定10%

more

more

more

more

more

colourpop 30usd free shipping
又敗家了 買左$33野
想搭單問下咁多位絲打用緊咩牌子既化妝掃

zoay 我洗左兩次就炸毛了
原來我同上面果位絲打都係去同一間植眼睫毛
可以keep到3星期左右
佢有隻台灣落眼妝既海棉幾好用
唔會影響到啲膠水& 冇咁易kick到啲假眼毛
睇完上面絲打講 真係滅哂laneige lip mask 火 都係貴小小買evie算了

係咪就係之前catie 推果個?

more

more

想搭單問下咁多位絲打用緊咩牌子既化妝掃

zoay 我洗左兩次就炸毛了

有個小疑問
想問咁多位絲打平時敷paper mask嘅routine係點?
我自己就係toner mask (optional過水) 精華 最後乳液/面霜
但有frd精華會搽係敷mask之前 所以有啲疑惑
又敗家了 買左$33野

買到無野好買
啲眼影已經買左好多
又敗家了 買左$33野

買到無野好買
啲眼影已經買左好多

我都買左$32
買左鮮黃鮮橙色眼影夏天用
順便試埋新個隻ultra blotted lip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞