[勿提L'Oréal Group+第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #38

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

agger 大油田會岩用
Lulululuke 絲打
是日眼妝用依個新palette,
破佢處!!! $80一盒抵到爛!
一層都超上色

靚到

好靚呀 蛋黃哥+絲打對眼

Btw 我係黑羽絲
身痕改左名

一層都超上色

靚到

Btw 我係黑羽絲
身痕改左名

想用皂 可以試下韓牌 April skin 個magic stone,自己有用開 都燒到同事用緊 洗完唔算好乾 但我晚上用only

想用皂 可以試下韓牌 April skin 個magic stone,自己有用開 都燒到同事用緊 洗完唔算好乾 但我晚上用only

多謝推薦 但我真係怕又唔岩用
因為皂屋企無人肯接收 得沖涼可以用 用到2046
同埋搵到隻岩用既洗面 等佢用完再算
今日去左v city muf買野
個ba又幾好人 吾會好hardsell
好似叫creamy 夜晚先會喺度
買左water blend同pressed powder
希望好用

自膠 唔

我之前去買野都係佢 好好人

佢咁好搞到我都想幫佢買多啲野

買啦買多啲

最近,有冇人因爲天氣潮濕失眠?
好辛苦訓唔到,怕訓得少皮膚變差

我都係訓得唔好 唯有照開冷氣

留名留名 有需要到時留tg一齊夾?
希望好用

自膠 唔

買啦買多啲

我16號dispatch 都而家仲未收到貨,慢撚到
希望好用

自膠 唔

買啦買多啲

自膠 唔

買啦買多啲

asos有賣, 但宜家out of stock

知唔知係咪斷左貨好耐?

我16號買仲有

我16號dispatch 都而家仲未收到貨,慢撚到

我早兩日check 佢話carrier delay 點知送到左

留名留名 有需要到時留tg一齊夾?

大家有無試過臉上有一粒粒野好似暗瘡咁 但又無頭可以吱出黎

都成幾個禮拜 你地通常會點做

仲以為係石頭瘡 睇咗幾個醫生都冇用
有d 話係粉瘤都唔定
我想喊

我想知呀絲打

絲打我都想知

[member]gmarket幫到你 不過$8x左右同埋其實依家順豐運費半價!直送家中!好抵 最近買咗好多野都幾重,但係都係$100左右/member]
一層都超上色

靚到

Btw 我係黑羽絲
身痕改左名

買啦買多啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞