[祝牛佬早日康復!]龍虎門暨港漫討論區 04

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
今期開始屠邪神, 我想講
D畫好核突, 面相走晒樣, 明明上期龍虎打鬥D畫好靚
BTW, 無名同易天行係乜水.
下期預告會交代金將軍點變東方真龍
大寶筆下突然彈出來嘅高手高手高高手
無名同易天行係上手留低嘅手尾,無名未公開身份,易天行係飛昇級數,不過佢知道一飛昇就中伏,所以想奪舍,開頭打王小貓主意,跟手又想奪廢鐵個仔
咩料, 新著版天機上人?
好明顯前朝留低好多令人費解既BUG, 又無handover任何野
睇後記都睇到鍾SIR 覺得好詼諧
正傳 勇哥去少林寺煉蟲果時
問天!!!?
若蘭有條疤
新著已經出咗天機,同易天行同級
打散咗風雷暗黑冰火,後來知道飛昇係伏就自己廢功
有段時間出咗幾個飛昇者,宇一航幫風雷導暗黑冰火同黑龍金鐘罩,易天行係其一,想永生但唔想飛昇,有異能又收咗班異能人咩大山,龍五個幾個,
仲有個紫霞上人
可能而家一劈野咁嘅故事,反而龍少係真心喜歡,認為我地會睇到大呼過癮

果時第八銅人,分開十八件聖衣咁嘅設定真係勁到飛起,我諗九把刀都估唔到,
不過個天太公平,比龍少點滿左人設畫功技能,故事就瀨哂野
今期新新龍志德要幫屈9里平反
明明就係佢勾到d頭咁醜 由其堆細頭同女角 仲講到佢大師級
其實使唔使連女角都打行陰影
講過n次
你唔整死李建成,個故事之後可以點?
俾佢走甩n次再突破n次,都係打唔贏第八式,又有咩意思?
山海炎帝都係走緊條舊路
串9大寶
搞到啲角色變哂死黎死去都死唔到嘅煩膠,老是常出現
奪完寶返中原唔擴大返個江湖,李建成招安班人轉頭就死晒,攪到成日佢一條友打,神速寫到太誇,後期已經覺佢煩,想佢快d 收皮
後尾只係不停雷祖VS 火祖VS 李建成 VS 雷祖VS 火祖
龍少只集中寫天崩地裂, 火燒大地, 神速十重天, 真係勁悶.
今期直接落鄺志德面
專欄讚佢 點知成期瘋狂崩壞走樣
咁睇龍少書都係睇佢打姐
唔通睇佢寫文戲咩 佢寫多幾期都頂唔順喇
今期真係崩得幾勁,本身條橋就好有遞進,
邪神用武士刀殺敵都型。
但d 面相歪晒唔係風雷停左,助理人手多番咩
[新新龍可否不要崩!?]龍虎門暨港漫討論區 05
https://lih.kg/2166303
勾頭得一個 洪遠里一直都係崩壞
但今期彩稿靚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞