[祝牛佬早日康復!]龍虎門暨港漫討論區 04

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
杜比都唔叫顯朕
再出都唔會點賣得
納蘭聖座下仲有個尊龍,係寫福龍,連啲姿勢都同福龍本人好似,笑到仆街
仲有佢把兵器摺刀,
老馮果期係幾fit 的
狄無花係狄克,易楚係劉定堅
尊龍幾型,十強武者最年輕嗰個
又係愛賭成性
合作出新著小流氓啊?
係咪龍虎門vs五世
其他角色咁出,主角飛驚註定做路人的
我到而家記得嘅全部都係其他角色嘅劇情,
飛驚我淨係記得佢招飛驚斬撃後尾個名越加越長,
咩超級迴旋爆旋飛驚斬撃
好似個爆旋陀螺咁飛黎飛去
記得碎夢刀同九陽天刀
上個post 有人講馬蛇當年果個投票大會,
當年都以為佢會贏
果時好似話球證,旁證都係佢啲人咁上下環境,所以肥良先唔去,
記得佢果時仲帶埋條女去(之後佢老婆)
成個勢係啱啦拍定手先果隻,點知輸鳩左

我覺得係肥良走左之後寫到黑豹閪哂,
啲讀者怨氣太大,
啲長情fans 都唔撐佢,投左對家
果期黑豹真係悶得離譜,
我都第一次棄書,果時唔係特登棄,
係太多漫畫睇,冇睇幾期都唔記得左冇買
肥良走咗之後, 少傑同馬蛇自己主筆都係好撚悶(但馬蛇話黑豹銷量係佢接返手嗰陣), 到撒旦篇先開始好睇
上個post 有人講馬蛇當年果個投票大會,
當年都以為佢會贏
果時好似話球證,旁證都係佢啲人咁上下環境,所以肥良先唔去,
記得佢果時仲帶埋條女去(之後佢老婆)
成個勢係啱啦拍定手先果隻,點知輸鳩左

我覺得係肥良走左之後寫到黑豹閪哂,
啲讀者怨氣太大,
啲長情fans 都唔撐佢,投左對家
果期黑豹真係悶得離譜,
我都第一次棄書,果時唔係特登棄,
係太多漫畫睇,冇睇幾期都唔記得左冇買
肥良走咗之後, 少傑同馬蛇自己主筆都係好撚悶(但馬蛇話黑豹銷量最高係佢接返手嗰陣), 到撒旦篇先開始好睇

少傑黑豹完全鳩黎,無心機寫,相反海虎上緊位。
黑豹突然出匹數同反地心吸力,我有少少覺肥良借題發揮。連佢自己都無信心唔出席投票大會,點知結果咁戲劇性。自此馬蛇連錢都唔賺,黑豹合訂本都唔出。不過我又諗馬蛇夠賤出黑豹合訂本由葉明發時期開始,應該唔駛分紅比肥良?
九五之豹已經悶,之後d世戰決仲悶
係輸咗整個座皇出嚟有笑下
又幾update
Tiger Wong

有無圖
你講起合訂本,我等勁耐,肥老師都係唔肯出武神鳳凰
文傳有邊幾個漫畫既版權
如果再出神掌我都睇呀
但鍾英偉編埋一份得唔得
連武神本傳合訂本都出到三分一唔出,鳳凰就算啦
基本上大帝坐監之前啲書,文傳都有版權
介唔介意講下即係有邊啲作品
龍虎門,如來神掌,醉拳,中華英雄,仲有一堆龍虎門外傳
小流氓 龍虎門 醉拳 如來神掌 中華英雄 鐵將縱橫 少林奇兵 太公報 玉郎漫畫個d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞