[祝牛佬早日康復!]龍虎門暨港漫討論區 04

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
話摺又唔摺
大把野未交代
你竟然頂得順d公仔咁耐?
睇到打完暴力王冇睇, 同古惑仔比兩舊屎我覺得火武冇咁臭嘅
霸刀都有人睇啦
無計,買左咁多年,屌住睇
暴力王死左開始狂跌watt
前排話完 我覺得個故事都仲有水準 但一宣布唔完 個老佛爺就變到傻仔咁

畫就不嬲都差
幾鍾意前期個故事
我近排wfh都有上網重睇下
好想參與重寫過成個故事
火武同黑仔果邊太多因為小事冇啦啦唔信自己友甚至開拖 火武又有崩牙豹又有
同埋感情線太突然 成堆古惑佬幾廿歲人又易因為女人開拖 / 不和

例如火武應該好似揚仔咁走出去自己打個江山 / 條女彤彤可以遲啲先出場唔洗寫到咁垃圾 海潮冇啦啦拍埋黑仔
富城變既打把又係垃圾變左神化
仲有一堆人跟本唔洗寫死 明明可以重傷一輪再出黎 好似風流無敵唐俊果啲
你冇記錯喎
山海食期係好睇左
但佢吹撚到d天上有地下無
其實死人果度我覺得OK,華興成日R到人加入,如果d 二線舊人唔死就越黎越多人,劇情根本唔夠分,遲早變龍虎門,無死果d一線好似爛仔培、謝世鋒已經極少機會出場,何況d無乜特色嘅二線
咁可能馬蛇老婆做完助理,再出去搵份保險做,冇衝突吖!
咁係我記錯了

白狼係大配角,畫唐三藏好過啦
https://www.facebook.com/artcomicsstudio.dream/photos/a.112747107177380/134323985019692/?type=3&theater
上次會議討論到凌晨3點
看來今天又要凌晨3點鐘才散會😂
究竟王風雷現在跑到哪裡去了!!??
請讀者們繼續期待❤️❤️

#小編冒死偷窺XDD
#用心製作製作需時
#新著王風雷
好撚勁
新新龍攪到我又對龍虎門好有興趣
專登走去買部 scanner scan 書儲
依家港漫淨係睇和仔同福龍
一個畫頂級但故仔麻麻
一個故仔得但畫唔掂
兩隻加埋就好

原來雪晴上年過左身?
現代人仲要女性,算太早喇。RIP

龍虎門Z預告
之前同大家講咗其中一個特別版(8款人物普通卡,一張閃卡,款款不同,$118)。
這是另一個特別版,唔係手繪版,而係搞鬼Q版火雲邪神3D打印公仔,價錢下次公佈,極限量發售。

龍虎門Z,精裝黑白漫畫,四期完
A5尺寸,全書132頁,售$68,九月出版
Q版風格,志在顛覆晒整個龍虎門世界,Q得嚟當然唔少得打啦

Thx for like $ share

2020文化傳信授權作品
買書唔夠咩要特登scan 我儲埋儲埋最後都係畀人/掉
除左製造紙質垃圾,仲不遺餘力製造不能分解嘅塑膠垃圾
如果我有時間都會想scan 儲低,得閒睇返,屋企就實冇位放架啦,
我習慣幾個星期先去信和買一次港漫,
有時買完就去附近食個茶記就睇哂,
然後成疊新束束咁掉落回收箱好似好浪費咁,
身邊又冇朋友睇,
送都冇人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞