[祝牛佬早日康復!]龍虎門暨港漫討論區 04

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
撚化計劃d預告無樣真都幾好嘢
死得去先奇

龍虎門Z預告
一連四期,每期送出共8款人物卡(四期合共32張),每本書只隨機送出一張,想儲齊8款,唔駛買8本嘅,幫襯特別版就0K(有齊8款卡,重附送一張珍貴閃卡)

每張卡,卡面為人物卡,卡底更可合拼成一幅大图(32張便可合拼大图),詳情稍後再和大家分享。

龍虎門Z,精裝A5尺寸,全書黑白132頁,四期完,售$68,預計九月出版
2020文化傳信授權作品
我期待咗好耐
今期龍虎相鬥,加埋之前黑龍打蒼龍,小龍VS無敵
都睇到係打鬥上真係用心去度,招式有策略先出
小龍比蟲咬毀容係舊著名場面之一,下輯仲要重現比激光射,多災多難
十期無名罪篇,作為新人事新作風,有一個完整故事,可以話係非常成功
下輯邪神落難,期待

新著風雷要HOLD 住唔出我仲期望回復一星期買三本港漫時期。不過都贊成新著風雷要一擊即中。
德哥接手新龍時肉狼完全無交低任何野,鍾SIR 都話無人知無名係邊個。我懷疑連大寶自己都唔知。
我以為粒卵係D更神怪既野,可能睇得EVA 多,一見卵就諗起阿當
無睇新著,神武英明係新著係咩地位,點解神武英明同西城勇會同一時空出現。係舊著佢係新火雲邪神WO
出左神武家族接管羅剎教
之後又比勇仔打巢拎返黎做
神武英明=/=天武英明
https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=2924226
https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=2924316
新著神武家族係垃圾 出黎比勇哥屠
當年呢個時期
如果佢keep到都唔使有今日下場
姦興
思維佢真係十年如一日
關李中興事?
唔關,呢本係池上景琛
呢堆咁既贈品肯定出於佢手
同當年街霸天行社時期一撚樣 死性不改
做好本書好過d乜9贈品特別版
之前佢都係自己專欄話係大盜時期都準備左好多呢類贈品 係送唔出
兩條友fd底你估姦興無獻計咩
和仔咁多年都好少攪贈品咪又係咁賣得
所以咪話佢死性不改
成日諗屎橋呃人買特別版
正正經經做好本書唔得既
好似新新龍咁得閒搞下封面我唔介紹
但送乜送物真係多左
新著王風雷
你老味吊癮吊咁X耐好想買
白蓮義太子?CUT左書好耐
講到摩訶釋達幾勁幾勁,點知英傑死X埋
仲想送卡吸新讀者
乜撚野年代呀
仲用緊2000年個標準黎出卡
個道德天尊真係好撚乞人憎
舊著摩訶係神既武學 所有武學既起源
新著摩訶廢到洗髓經都羸唔到
其實我唔太鍾意景琛啲所謂Q版公仔
泥膠人咁,柏迪嗰啲先真得意
我寧願睇甘小文啲畫好過
仲要比勇哥做埋標本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞