[祝牛佬早日康復!]龍虎門暨港漫討論區 04

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
可能當初馬仔係有少少幫老友心態,所以俾聶風crossover 亂入。畢竟個陣老馮自立門戶,霸刀係得就得,唔得就摺得。
製造到話題後,就功成身退。之後故事又好難夾硬亂入,就費事出
講慘,亂乾坤 正傳冇出過,外傳俾人切菜咁
唔使買集氣卡了
兩個垃圾編劇狗咬狗
不過 老實講
當年我覺得撇除李中興啲前言不對後語
鳩噏武功 總係好睇過正傳
但胡紹權啲公仔永遠屎忽向觀眾
條link入面有幅邪神聖上vs老祖宗 直頭不知所謂
聖上小兒麻痹咁
夏偉義嘅正傳畫面上係ok 但衰喺bobo手上
搵返啲專業嘅配好撚過啦
專業配都唔撚睇
戇撚柒鳩GAME 3D模型當係動畫當香港人白痴?
支那改編就係鍾意整色整水,將d角色造型整撚到支那online game咁奢華但無美感
之前封神紀入面李靖平常係肥佬暴發戶,但戰鬥個時好霸氣,就係依種反差先好睇
強國3d左之後李靖造型變撚左成個diablo野蠻人咁
今期阿修羅劇情係咪和仔打機啟發出黎
隊友永/狗衝送頭搞到自己變做sup無曬輸出
自己solo反面仲易
而家好多動漫都係咁既風格,唔關大陸事,平心而論,以前有d卡通既跳舞動畫會用3d模,拳願,甚至新代7星俠(唔知係咪呢個名)都係(Netflix ),個人黎講覺得呢d 3d模組係中國,日本,美國都做得唔靚,不過大陸做得最膠係真既
搵返啲專業嘅配好撚過啦
專業配都唔撚睇
戇撚柒鳩GAME 3D模型當係動畫當香港人白痴?
支那改編就係鍾意整色整水,將d角色造型整撚到支那online game咁奢華但無美感
之前封神紀入面李靖平常係肥佬暴發戶,但戰鬥個時好霸氣,就係依種反差先好睇
強國3d左之後李靖造型變撚左成個diablo野蠻人咁

好同意

罰與罰
李浩東第2期堅係文戲連場的一期
呢d封面先係嘛
開頭袁家寶個堆
色水唔好 比例又唔岩 角度又差 好似最新呢兩期封面堆人好似縮埋一舊咁
應該係嬲人唔理佢想join 早餐會

想知上海龍虎門有咩人
有趣
咁樣書名,預告下期係動感澎湃的一期?

個王小龍水墨封面,陳笑洛做
兩個封面都有水準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞