『薪火post』BNO 續期資訊(95) BNO 5+1 Home Office 出咗

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
寄左成2個星期 佢send sms 同email話未收到
冇辦法
半年之內有250萬本extra嘅話會好大件事
每年平均no if issue嘅50%
大英窮吖嘛
睇置頂
所巴唔好覆呢d 人啦
入黎直接問 咩都唔睇
23年走咗50萬人 唔出奇
屌你老母咁撚急做咩
置頂又唔撚睇
早你個幾月寄嗰d都未轉status

咁撚急就申請特衰護照啦
我冇話好急 係佢吹左我2次話我未寄姐 我知佢地好忙 冷靜d ching
我上一個月寄
七月頭email去hmpo問bno資格 依家仲未有回音
所以越早越好
排到你就啱啱好
自己爬文同睇置頂,你唔係唯一一個,大把人比你更加緊要都有

唔使叫呢度嘅人冷靜,每日入嚟留低差唔多嘅說話嘅人數十幾百計 你俾我我都燥
香港人人肉DDOS能力出咗名
就係你地班撚屌成日喺度催三催四 郁d就話要send email 或者打去問

人地有幾十萬份application等住做 淨係serve你一個?

遲早有一日搞到人地覺得我地香港人係仆街
已經覆少咗好多了,手痕
最後點解決?
即係有冇?
都未過一個月....
我條timeline差唔多同你一樣都未得
呢度不時有報告,暫時入唔到網站,尤其是嗰邊深夜
有冇可能
報lost就會自動出ref no ?
(唔理實際上有冇bno)
所以報lost唔可以confirm到?
唔會!唔好成日驚乜驚物!唔少included child係sar父母先搵到!以前無人識sar,反而用報lost方法,一直相安無事!你有ref no就課金啦,驚咪寄埋封有ref no嘅電郵過去!自動出ref no應該唔會,但有passport no俾埋,通常快啲回覆cancelled。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞