『薪火post』BNO 續期資訊(95) BNO 5+1 Home Office 出咗

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
你唔用腦姐
係申請bno既post 話申請哂錢
問覺唔覺得=我話係哂錢?
好啦好啦 你岩 係你有腦
利申:唔覺哂
究竟有冇方法可以check到係唔係included child
當交稅俾英女王
好似SAR老豆老母
試過啦
完全冇提及有冇included child
得佢哋資料
我寄文件畀HMPO有連埋一張checklist mark低封野有咩文件
結果HMPO寄文件返黎張checklist好完美咁同啲文件喺DX個信封入面
就係冇咗個膠套
新續passport唔會有include child
所以之前d record應該點check
有直接問
原先寫included child嗰版成頁紙冇咗啦
聽日終於去fedex 寄
拖咗好耐
你課金啦!就當自己無,課金仲有個希望,何況你中晒大法三項,有埋報lost ref no,係九成九乘九成九,有前人同你一樣case都成功!仲諗咁多做咩呢,課金後等三個派彩!祝你一切順利成功攞新護照。
新續嘅點會寫呢?佢唔再係child喇!嗱東方巴,呢個問題抵俾人小喎
你呢個呵呵嗰嗰嘅性格,真係人如其名,令你人生灰黑一片!當事有正負兩面,大家睇到99.99%正面,你就將0.01%放大成為全部!人哋連大法唔中都走去搏一搏,你明明最大機會嘅,仲係企喺度問嚟問去!一封SAR話無記錄就企晒喺度,根本以前無SAR,就個個中晒大法,有埋ref no就已經當中大獎,咁耐以嚟無人正正式式話唔得,相反成功嘅多到爆,你爬晒95個post,去堆舊登睇吓幾多成功個案!千幾蚊當交稅俾女皇97前嘅照顧囉!明唔明!

BTW你講多一次,身份證首簽發幾時?當日幾多歲?
你真係好有耐性
千幾蚊都唔肯用下嚟搏仲問左成日
所巴真係好好
希巴隔離post同佢磨咗半日,講晒咁多理由,我都無佢咁有耐性就真!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞