『薪火post』BNO 續期資訊(95) BNO 5+1 Home Office 出咗

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
6月4
一過黨安法即整。。。
唔使一星期就approve
請問你係first time adult?
黑洞留明
過期廿年BB 相BNO。有舊護照,有副簽。
我ed六月苦主仲未 ......點解會咁快
7月3日顯示已送到HM Passport Office, 今日去track,都仲係Application submitted on 26 June 2020。係咪真係太多人申請所以未輪到我?
死囉,我差唔多申請成個月,但都未有顯示 Documents received,但明明hk post office 顯示已送達,咁即係點?
keep wait la
即係睇 pin
各位巴打好!
我想問下send email過去做SAR,係咪就算未check到個結果,都會有個confirmation email話收到我嘅SAR架?
我都知嗰邊家下比較忙,SAR結果可能要等3個月,但係我上星期send咗SAR,乜都無reply,我唔知我喺排緊隊定個email send錯咗無人理,好不安...

呢張圖要改內容啦
英國不如開返英領換證中心好過啦

一樣過期廿年BB相,有舊護照有副簽
睇黎今次FIRST IN LAST OUT, HMPO個邊D舊application應該堆到山咁高
美領都賣員工宿舍
英領就算喇
Tory 慳錢性格你覺得佢哋會開返咩
都講到明有冇效嘅護照都可以照過去,擺明係想慳返行政成本
我由申請到收到BNO前後三個月時間,期間都係等等等同等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞