[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有無人係3月尾apply
但同我一樣咩都未收到

我3月中
我想問一問gf200 個中英文別名係填自己個花名?

應該跟身分證,身分證有別名先寫
我想問咁多位師兄 我4月尾交左網上申請 要等幾耐先會有email通知去考體能?
今日無人考?
今日無人考?

最近仲有無人收到FIB信呀
27號考完體能仲未收到係咪可以收皮喇

一樣27號考體能未收到

希望到時候FIB見到你啦

我女朋友27號pt 今日收到fib 快啲check下email

一樣27號考體能未收到

我女朋友27號pt 今日收到fib 快啲check下email

我都收到FIB喇 多謝關心
希望學堂見

一樣27號考體能未收到

希望學堂見

你幾點pt?

一樣27號考體能未收到

希望學堂見

你幾點pt?

好似係1000點定1030個場

一樣27號考體能未收到

希望學堂見

你幾點pt?

好似係1000點定1030個場

相認 我都係 得6個女仔咋嘛?
ps 騎刧左男朋友ac
(借阿哥ac)
今日考完,唔知係咪有bug,
計左個分好似唔夠15但有GI

個胸肌同肥仔波混合體頂住,
個仰臥起坐係咁比佢話手唔貼身比佢foul,明明貼到最盡 屋企4分5分徘徊,而家變左2分

同埋好後悔前一日買左隻新鞋
個蹲撐立係咁跣腳
5月2考完FT
請問有冇師兄師姐收到FIB email?
感謝
(借阿哥ac)

個仰臥起坐係咁比佢話手唔貼身比佢foul,明明貼到最盡 屋企4分5分徘徊,而家變左2分

個蹲撐立係咁跣腳

係咪夠分入跑800米
最後跑完唔夠15分都唔會踢你走

我果陣未跑之前計落有12分,跑完之後覺得唔夠15分,但係冇人叫我走
女仔著 長既貼身褲好 定 短跑褲?
女仔著 長既貼身褲好 定 短跑褲?

睇你個人習慣,著咩佢都唔會理你ge
(借阿哥ac)

個蹲撐立係咁跣腳

係咪夠分入跑800米

我果陣未跑之前計落有12分,跑完之後覺得唔夠15分,但係冇人叫我走

佢係唔會話你知分數ga... 我都係傻下傻下咁等佢比order
二月中尾apply都未叫我去做體能
串到暈,molamola,重考幾時計起
串到暈,molamola,重考幾時計起

點串法
28/4 FT
仲未收到信
個post咁快沉沉地
(借阿哥ac)

個蹲撐立係咁跣腳

係咪夠分入跑800米

佢係唔會話你知分數ga... 我都係傻下傻下咁等佢比order

可以問嫁
之前考個陣,有考生問"可唔可以問自己成績",個madam話每個項目完左都可以問返
不過最好睇示範個陣問下得唔得先
個post咁快沉沉地

唔通一批批咁分FT? 今批已完?

利申 亂up
報個到先
利申:今日考完 希望有FIB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞