[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇27號gi收到fbi?

你笑乜撚野呀

你做fbi咁勁呀
On9仔
有冇27號gi收到fbi?

你笑乜撚野呀

你做fbi咁勁呀
On9仔

Fbi is watching you
3月中報哂IO同IA
IO就5月中fitness
但IA仲未有email叫我去fitness
聽日10點fib 想問要見幾耐 淨係請左半日假

仲有好似好多野要記,有冇in左既巴打有tips

聽日9 點fib

盡人事,聽天命啦。如果大sor問我處長電話,我會答31800000

聽日9 點fib

盡人事,聽天命啦。如果大sor問我處長電話,我會答31800000

大傻
有無人27號考體能收到FIB信呀

都咁多日啦...
想問下各位巴打 如果唔記得編個電郵 大唔大獲
想問下各位巴打 如果唔記得編個電郵 大唔大獲

自己諗
3月中報哂IO同IA

唔係仲好咩
IA processing time快IO咁多

你in完io唔掂都有ia

會唔會漏左冇send到email比我 定係唔比我apply2個
3月中報哂IO同IA

同你一樣 好驚

都咁多日啦...

紅日左咁多日
3月中報哂IO同IA

唔係仲好咩
IA processing time快IO咁多

你in完io唔掂都有ia

會唔會漏左冇send到email比我 定係唔比我apply2個

ia 體能好似派到2月尾
請問大家有無交流group入?

巴打你係咪唔打tie唔著褸?
係咪已經冇fbi消息?
係咪已經冇fbi消息?

FBI 執行緊任務 好撚忙

FBI is everywhere, they are watching you
遞解離境左啦
24號gi但仲未收到fib係咪收得皮

應該請夠

應該請夠

好似頭個批好多都得 所以停曬了

應該請夠

好似頭個批好多都得 所以停曬了

咁全年招聘係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞