[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點解無咩人講基本法試既 好易?

Mc黎 你溫得中咪易

Sor講緊廢話

巴打温個陣點入手 見無咩人討論以為好易

D MC都幾閹尖下

Mc黎 你溫得中咪易

Sor講緊廢話

D MC都幾閹尖下

同埋呢part都計分 唔敢hea溫

Mc黎 你溫得中咪易

Sor講緊廢話

D MC都幾閹尖下

同埋呢part都計分 唔敢hea溫

我想問下係咪考左CRE就唔洗理呢part架喇?
其實fib英文題主要問自身/自我介紹?
唔會要全部野準備埋英文掛
其實fib英文題主要問自身/自我介紹?
唔會要全部野準備埋英文掛

你準備到咪準備埋
自介呢D英文準備埋好易姐
處境題 時事英文你都唔係點準備到啦 你又唔知佢問咩
資料題D英文 你記到咪記埋
英文除左自介/自身 都係臨場發揮嫁啦
26號報哂ia io但係得io interview ia係咪唔會有

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

英文自介已經好好 英文問資料性問題 含得柒

呢個真 d terms 唔好話英文啦
中文都未必準確咁講番出黎

散仔都要玩到咁大既話 一係你學歷好高 一係睇你唔順超

唔可以排除有呢個可能 好似有人問過

上年俾人用英文問時事 仲要加資料題 問到口啞啞 最尾fail左
利申:聽日fib

連續兩次過GI

gi佢唔係要爭野講d人
有無20 PT既已經收到FIB EMAIL

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

上年俾人用英文問時事 仲要加資料題 問到口啞啞 最尾fail左

連續兩次過GI

Fib先係最難

Gi 根本重點就唔係你講既內容

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

連續兩次過GI

gi佢唔係要爭野講d人

gi 有咩tips?諗題目果度係咪好難有共識?
我發覺好撚多人都問埋啲太白痴問題
弱智既係咪應該審視下自己岩唔岩黎考
點解呢排無人收到fib
26號報哂ia io但係得io interview ia係咪唔會有

果頭問完即刻收到 5月8號見
4月18號考嘅有無人有fib消息
有冇人4月13 gi 有fib消息
有冇人21號gi有fib消息?

好多人根本想不勞而獲

好多人根本想不勞而獲

考咩都有呢類人架啦

巴打幾點

巴打幾點

兩點

好多人根本想不勞而獲

考咩都有呢類人架啦

fib問我韓文添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞