[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
聽日10點fib 想問要見幾耐 淨係請左半日假

仲有好似好多野要記,有冇in左既巴打有tips

巴打你係咪唔打tie唔著褸?

唔係 但我知你講邊個

btw 今次係咪請女多?
3女1男比例 我應該收皮多
24號gi但仲未收到fib係咪收得皮

應該請夠

好似頭個批好多都得 所以停曬了

咁全年招聘係咩玩法

in都冇得in仲慘
好多on9問題 小朋友咁
24號gi但仲未收到fib係咪收得皮

應該請夠

好似頭個批好多都得 所以停曬了

我24 出左 15 比我 in

請問清佢係幾時send email通知你?🙏🏻
聽日10點fib 想問要見幾耐 淨係請左半日假

仲有好似好多野要記,有冇in左既巴打有tips

巴打你係咪唔打tie唔著褸?

唔係 但我知你講邊個

btw 今次係咪請女多?
3女1男比例 我應該收皮多

未必既,可能晏晝多返男呢
最近網上報左名 平時有做開運動 去試下做蹲撐立 做十下左右已經透哂大氣 心跳勁快
請問大家有無交流group入?

我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張
可唔可以分享下小組討論個流程?
可唔可以分享下小組討論個流程?

我個日考完體能, 有時間比我去廁所, 換衫
之後等左1個鐘多D, 之後考GROUP IN,
用中文考, 第1 ROUND 係叫你傾條題目出黎等陣討論,跟住就討論環節

唔洗舉手, 各自搶答
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年
成個星期冇聽過派fbi, 睇黎完了
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年

係呀, 日日睇住電話 驚MISS CALL

咁快?!
見其他POST 話仲有PT要考GE??

咁快?!
見其他POST 話仲有PT要考GE??

係咪好耐無call人考體能啦
追左幾頁都係講派到26/2
想問有無巴絲知道成個fib維時幾耐?
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年

快極都要等半個月啦 仲要咁多紅日
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年

等左2星期都係度日如年
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年

等左2星期都係度日如年

唔知點解 我覺得要2 3個月先會有消息
希望快啲有人有
我岩岩FIB 完左,
幾時知結果, 好緊張

頭幾日度日如年

等左2星期都係度日如年

same here
仲等緊派體能email
希望有fib 唔想再做工程
今日坐reception嘅officer好鬼串 係咁喺度鬧
佢地係咪日日做到燥

利申:今日A5考生
今日坐reception嘅officer好鬼串 係咁喺度鬧
佢地係咪日日做到燥

利申:今日A5考生

我應該知你講邊個 串過碼頭咕哩
一黎到即彈句要講咩呀 然後就屌 tag no.呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞