[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
考ia自介用英文 好彩我英文唔差

不過答問題唔好

巴打我都係...無啦啦用英文
邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

英文自介已經好好 英文問資料性問題 含得柒

呢個真 d terms 唔好話英文啦
中文都未必準確咁講番出黎

散仔都要玩到咁大既話 一係你學歷好高 一係睇你唔順超

唔可以排除有呢個可能 好似有人問過

上年俾人用英文問時事 仲要加資料題 問到口啞啞 最尾fail左
利申:聽日fib

今次有冇prep英文時事同資料題

有少少啦。。但其實咁多好難pre曬

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

上年俾人用英文問時事 仲要加資料題 問到口啞啞 最尾fail左

咁慘

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

I大

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

我英文問左我4條
唉 中學畢業之後 有3年空白期 岩岩番左一年全職 我心態就一試無妨 報左先
希望想做ge巴打都唔好諗咁多 下定決心 怕咩衰姐 又無蝕ge
好嚴,蹲撐我考io一吓都冇畀人foul,
今日考ia畀人foul差唔多十吓
好嚴,蹲撐我考io一吓都冇畀人foul,
今日考ia畀人foul差唔多十吓

IO有少少放水架
IA就真係嚴

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

我都係聽日

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

今次有冇prep英文時事同資料題

有少少啦。。但其實咁多好難pre曬

都係既 中文要prep哂都有困難

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

我英文問左我4條

四條自身咁多

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

我都係聽日

我之前追post我地好似同一日考體能
Sit up 49 foul 10下
波比跳 20 foul 7-9下 1分
來回 10.02
800 2分 40
跳遠 215 cm
屌佢老母

pass左都屌

得1分 差d比佢DQ埋

波比跳我同你一樣 比人foul左5-6下 得一分
都係蹲下果陣 唔夠貼
Sit up 49 foul 10下
波比跳 20 foul 7-9下 1分
來回 10.02
800 2分 40
跳遠 215 cm
屌佢老母

pass左都屌

得1分 差d比佢DQ埋

波比跳我同你一樣 比人foul左5-6下 得一分
都係蹲下果陣 唔夠貼

唉咁就扑街啦對比上對考我肥左唔少
上年4分 今年好難講
有無巴打收到信過左fib 可以講下等左幾耐?
定仲未開始派
日日返工都好撚緊張

等緊+1 真係渡日如年
我屌 11號pt 未有通知 是咪明年請早..
我幾有信心自己係gi講得最好既人黎喎
唔通全組都冇 唉

不過答問題唔好

邊有準備

難度高左

不嬲有英文題

英文自介咪好囉

我英文問左我4條

四條自身咁多

入境知識問左我4條
我屌 11號pt 未有通知 是咪明年請早..
我幾有信心自己係gi講得最好既人黎喎
唔通全組都冇 唉

上年我咪又係咁諗
考紀律部隊唔可以有僥倖心
入境知識問左我4條

巴打英文呢
入境知識問左我4條

巴打英文呢

自膠冇追post
其實初時gi話揀樣我都唔信
宜家信了
蹲撐比條友扣到fail撚左
平時26,27下
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞