[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

佢係坐係度睇你身份証果個?

所以你好難知佢地係ia定io

排隊做體能個陣已經係佢睇身份證啦

膊頭有花WO

有花就唔可以睇?

咁樓上話好難知道佢係IA定IO嘛 衝出黎柒

你up乜呀?句野咪我講㗎囉 我係應緊上面考pt,啲考官著哂pe衫好難知佢地係ia定io

社會好大 講野最易得罪人 最好小說話多做事 你又唔知對方來歷

totally agree

所以平時只同同事吹車經
想問下考體能sit up 個part 我自己就比較差,做sit up 做到一半個陣就無力,會用左邊手踭掂地借力上去 想問咁樣係咪唔得嫁?
想問下考體能sit up 個part 我自己就比較差,做sit up 做到一半個陣就無力,會用左邊手踭掂地借力上去 想問咁樣係咪唔得嫁?

點樣雙手交叉掂鎖骨再左手踭掂地
現職巴打 想問下你果期course有冇中五友?
知唔知部門呢排想要咩學歷既人

有幾個dse

介唔介意我問一個可能有d on9既問題

你覺得考官點解係萬幾二萬人裡面揀你呀??

我真心想入入境,但係gi應該肥佐,打算半年後再報
想裝備下自己

唔好俾個數字嚇親啦,佢點解要全年招聘姐?因為佢要請幾百條友開新關口,至於gi係要講下運,基本上你講得多未必好事,唔識答亦冇所謂,最緊要講出黎個下有信心,唔好口窒窒同霸撚住個咪

我20號GI到今日都冇reply
自問in果時特登換裇衫態度應該都過倒掛
冇染髮頭髮唔長,係個樣柒D啫 (會唔會呢個就係死罪...)
40MIN裡面我只係講佐合計2min,4次發言,每part 2次,等考官記得我又俾其他人講野,內容我覺得都OK呀...其他人有執我講既野又幫倒討論

點知都fail
我呢刻好sad

大把人呢類陪你fail

樣子問題

你覺得ok姐 語氣 眼神 態度 肢體動作 咁多樣野

你又點知自己做得夠唔夠呀 有發言大哂咩

個身郁去左邊小小咪得

個身郁去左邊小小咪得

可以

個身郁去左邊小小咪得

可以

會Foul
跟返官網條片做啦
再唔係當日考PT會有示範 舉手問囉
今日fib派到幾多?

個身郁去左邊小小咪得

咁樣咪當你借力上
佢會見佢咁樣係唔得

個身郁去左邊小小咪得

咁樣咪當你借力上
佢會見佢咁樣係唔得

借力唔計架 你大力撞塊墊反彈仲好

個身郁去左邊小小咪得

咁樣咪當你借力上
佢會見你咁樣係唔得
fib完幾時通知請唔請
想問收到fib email 叫我填G.F.200
係佢寄過黎定自己上網dl?
Email個attachment 冇G.F.200
得guideline
得guideline

今日收到?
有無人2月報仲未收到Email

我27/2報仲未有email
得guideline

今日收到?

25號收到fib email
點解衰左要半年後再報,即刻再報唔得?
升職如何?

on9問題,搵人做好心答下佢

膠都廢事比佢

膠都廢事比佢

拉岀去打

全香港得你一個咋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞