[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

屋企試過 得1.6

1.6?你哈比人黎架?

1.75高

去到跳聽聞會遠少少
我好矮 喺屋企跳都只係啱啱夠一分
但去到跳到兩分

我自己係屋企練極都係得175,去到第一跳fail左。第二跳唔敢亂跳都有197。但我覺得自己用左6-7成力跳。

屋企用盡奶力都係得160左右 平時做gym都有練下腳既肌肉 點解都係練唔遠

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧
利申:冇練太多腳跳左滿分

屋企試過 得1.6

1.6?你哈比人黎架?

1.75高

去到跳聽聞會遠少少
但去到跳到兩分

我自己係屋企練極都係得175,去到第一跳fail左。第二跳唔敢亂跳都有197。但我覺得自己用左6-7成力跳。

屋企用盡奶力都係得160左右 平時做gym都有練下腳既肌肉 點解都係練唔遠

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

只要你諗住跳到2米你就可以跳到2米

1.6?你哈比人黎架?

1.75高

去到跳聽聞會遠少少
但去到跳到兩分

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

入境個跳遠個滿分好易拎

睇下人地海關standard
有無人fib後有通知
我fib比佢話唔夠熟

1.75高

去到跳聽聞會遠少少
但去到跳到兩分

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

入境個跳遠個滿分好易拎

屋企跳地2米 去到第一跳foul 第二跳147 立即收皮走人
21GI收到Fib

幾時fib

去到跳聽聞會遠少少
但去到跳到兩分

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

入境個跳遠個滿分好易拎

屋企跳地2米 去到第一跳foul 第二跳147 立即收皮走人

點解差咁遠?
有無人fib後有通知
我fib比佢話唔夠熟

話你入境知識唔熟?

1.75高

去到跳聽聞會遠少少
但去到跳到兩分

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

入境個跳遠個滿分好易拎

有無人fib後有通知
我fib比佢話唔夠熟

一d知識都答唔到??
21GI收到Fib

幾時fib

5月12

有冇做深蹲

除左腳仲有技巧

入境個跳遠個滿分好易拎

始終地板 同佢張藍色野有差別 第一跳落地郁左d foul 左 可能第二跳淆左掛 成個人仆左向前要慢慢拉後企直返 唔知呢下有冇影響
有無人fib後有通知
我fib比佢話唔夠熟

問基本野定深入題目
深入真係好難溫得熟

自問有得溫嘅都溫晒
利申:聽日fib
21GI收到Fib

幾時fib

5月12

巴打幾點gi
我2月尾報 5月頭ft

想問下咁多位巴打,跳遠係咪可以向前扑用手禁地 但雙腳就要貼實地下?
現職IA你問我答
現職IA你問我答

咩branch
現職IA你問我答

巴打記唔記得FIB果陣係咪好順?
英文題全部都對答流暢先會pass到
現職IA你問我答

咩branch

相認?
衰樽撐
諗番都覺得on9

點衰法

話個腳唔夠直
同埋前一個星期隻腳整親,個腳碗會痛撐

未考既 記住腳有咁直得咁直

屎忽唔好拱起

墮腰做得唔得 之前考救護比
現職IA你問我答

我嗰時英文題得一條,講strength and weakness
講真唔洗咁驚英文,記住你英文好考左io啦
現職IA你問我答

點解你地d手足咁躁呢?我講緊學堂果d

因為俾人屌得多出黎要屌番人
現職IA你問我答

我嗰時英文題得一條,講strength and weakness
講真唔洗咁驚英文,記住你英文好考左io啦

希望快d有消息
可以做巴打師弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞